5 звезди, които успяха да преборят рака

Ракът е бичът на нашия век.

С тежката болест се борят множество хора и никой не е застрахован.

Сила на духа дават известни личности, които пребориха успешно различни форми на коварното заболяване. 

Ето кои са те:

Хю Джакман

Макар и във филмите на Марвел да е играл ролята на върколака, който не може да бъде наранен, то в реалния живот болестта не успя да го подмине. През 2013 Джакман бе диагностициран с рак на кожата. Открит му е недоброкачествен тумор на кожата на носа, който най-често се получава на хора със светла кожа. За щастие раковите клетки са отстранени успешно и актьорът ходи единствено на профилактични прегледи.

f
Снимка: Getty

Робърт де Ниро

През 2003 на 60-годишна възраст, актьорът бе диагностициран с рак на простата. За щастие, той е бил в ранна фаза и затова, че често е ходил на профилактични прегледи, се е спасил от нещо по-страшно.

f
Снимка: Getty

Кристина Апългейт

Майката на актрисата е страдала от рак на гърдата и затова Кристина е знаела, че има огромен шанс нещастието да я сполети. През 2008 й поставят тежката диагноза. Но вместо да рискува разпространяването на рака, Апългейт взима тежкото решение - двойна мастектомия.

f
Снимка: Getty

Марк Ръфало

Много хора не знаят, но Марк Ръфало е имал мозъчен тумор през 2001 г. Открит е, след като сънувал, че има тумор. След като го отстраняват, актьорът сподели, че е започнал да оценява живота и всичко, което му се случва.

f
Снимка: Getty

Анджелина Джоли

Актрисата Анджелина Джоли претърпя няколко ужасни загуби – на майка си, баба си и леля си. Всички губят живота си заради рак на гърдата. За да избегне тежката диагноза, Джоли си направи превантивна двойна мастектомия.

f
Снимка: Getty

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти