Руската школа в маникюра: Цветно вдъхновение за Великден

10 шик маникюра за Великден
Снимка:

Всяка edna от нас иска да има перфектен маникюр и поддържани ръце не само за празниците, но и в ежедневието си – нали така? Когато говорим за маникюр, известно е, че руската и украинската школи са ненадминати в стайлинга на ноктите и качеството на изработката.

20 идеи за романтичен маникюр

Трендовете за тази пролет са гамите в нюд, пастел, минималистични декорации, деликатни графични дизайни, и независимо дали имате дълги „бадемови“ нокти, или къси и правоъгълно оформени, добрата поддръжка е задължителна. Класическото червено остава малко встрани от тенденциите за пролетно-летния сезон, но ако сте почитателка на класиката, винаги можете да заложите на нея. Ние се вдъхновяваме от цветен френски и пастелен маникюр, с който ръцете ни създават нежно и деликатно излъчване на свежест и чистота.

БЕЗупречно БЕЗ грим

Съветваме ви да изберете маникюр, който ще подхожда на стила и начина ви на обличане и ще можете да го комбинирате с дрехите, които носите ежедневно, а не само с празничните си сетове, за да можете да му се насладите по-дълго време. Но не прекалявайте – никой не харесва израснали нокти, за това поддържайте дължината и оформянето им на всеки две или най-много три седмици.

Предлагаме ви галерия с 10 дизайна, които можете да направите още сега при вашия маникюрист, а защо не и да експериментирате сами вкъщи, ако имате достатъчно умения и ловка ръка.

Руската школа в маникюра: Цветно вдъхновение за Великден

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти