Защо Лили Алън лети в първа класа, а дъщеря ѝ - в икономична?

В предаването ,,На кафе" по NOVA разказаха за действие на Лили Алън, което предизвика бурна реакция. Тя си е взела билет за полет до Лондон в първа класа, а на дъщеря си за икономична. Певицата направи признанието, докато говори с приятелката си от детството Микита Оливър в техния подкаст на BBC Miss Me?

Алън казва, че когато се е върнала в Лондон за рождения ден на приятелка с 11-годишната си дъщеря Етел, тя решила да седи отделно от нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

„Днес летим за Лондон, за да дойдем да те видим за рождения ти ден – аз ще пътувам в първа класа, а тя в икономична“, каза Алън.

Алън допълни: „В момента има тенденция в социалните медии хората демонстративно да казват, че няма да отстъпят местата си за деца в самолетите“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

„Доста често, когато сте голяма група, авиокомпанията разделя местата. Стигате до летището и ви казват, че детето ви ще седи далеч от вас и така, когато се качите на самолета, трябва да питате хората дали нямат нищо против да се преместят, за да можете да седнете до вашето дете. Очевидно е неудобно за всички, но намирам за невъобразимо това, че отказът сега се е превърнал в нещо, което ви дава влияние в социалните медии.“

Певицата не е съгласна с това, че някои хора демонстративно отказват да преотстъпят мястото си, за да може деца и родители да седят едни до други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Robson-Scott (@willrs)

Алън настоя, че някои семейства може да не са имали шанса да резервират места предварително и сподели желанието си хората да бъдат малко по-мили с другите.

„Казвам го аз, която се качвам в първа класа, докато детето ми е само в задната част на самолета. Не искам да седя с детето си”, засмя се певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Нейните забележки предизвикаха полюсни мнения в социалните медии, като някои нападнаха звездата, че изглежда си противоречи.

Потребител в социалните мрежи написа: „Горката стюардеса, оставена да ти върши работата!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Други обаче подкрепиха певицата, твърдейки, че отказът й да заведе детето си в първа класа ще му помогне да стане по-земно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти