Прекрасни новини! Линдзи Лоън е бременна с първото си дете

h
Снимка: Getty

Поздравления за Линдзи Лоън! Актрисата е бременна и очаква първото си бебе със съпруга си Бадер Шамас. „Тя се чувства страхотно и е развълнувана“, каза представител на актрисата пред Page Six.

Звездата от "Mean Girls" обяви новината чрез Instagram профила си със снимка на бяло бебешко боди, украсено с думите "Очаквайте скоро". Тя сподели същото изображение и на стори в Instagram, като тагна съпруга си Шамас.

"Ние сме благословени и развълнувани!", написа Лоън към сладката снимка.

През юли 2022 г. Page Six разпространи новината, че Лоън и Шамас, и двамата на 36 години, тайно са се оженили.

"Аз съм най-щастливата жена на света. Той ме откри и знаеше, че искам да намеря щастието и благодатта," изля душата си Лоън в емоционален пост по това време. "Изумена съм, че това е съпругът ми, моят живот и моето всичко. Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден."

Лоън и Шамас направиха дебюта си на червения килим като двойка на прожекцията на последния филм на актрисата, коледната комедия „Falling For Christmas“, през ноември 2022 г.

Новината за бременността бележи вълнуващо време за най-близкия приятелски кръг на Лоън, тъй като нейната дългогодишна звездна приятелка, Парис Хилтън, съвсем наскоро стана майка.

Линдзи Лоън на премиерата на филма Falling for Christmas

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти