Парис Хилтън показа новородения си син и разкри, че е готова за още деца

Месец след като Парис Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум посрещнаха първото си бебе, двойката сподели сладки снимки, на които се вижда личицето на новородения им син. Родителите също така разкриха красивото име на бебето - Финикс. 

Парис и Картър, които се ожениха през ноември 2021 г. след повече от две години връзка, вече изглеждат като отдадени и любящи родители. На една от снимките можем да видим как бащата е притиснал устни към челото на жена му, докато тя нежно държи Феникс в ръцете си.

Двойката показа първите снимки на Финикс след като Парис разкри, че вече е замразила още седем ембриона с надеждата да има още деца в бъдеще. Богатата наследница призна в интервю за британското издание на Glamour, че тя и съпругът ѝ са решили да замразят ембриони с надеждата да създадат голямо семейство и че искат да имат само момчета. 

Хилтън разкри пред Glamour, че е решила да използва сурогатна майка, тъй като има развит страх от доктори и от раждане. „Просто съм толкова уплашена…раждането и смъртта са двете неща, които ме плашат повече от всичко на света." – каза тя.

Парис замразила яйцеклетките си по съвет на приятелката си Ким Кардашиян и всъщност е планирала сама да има дете, преди тя и Картър да се срещнат. Когато двамата сключили брак, решили да имат деца заедно. По време на коронавирус локдауна замразили ембриони и все още имат достатъчно, за да имат много деца в бъдеще.

„Картър и аз вече говорихме за бъдещето и тогава светът беше затворен, така че аз му казах: „Какво мислиш за това да си направим ембриони?“. Той каза: „Да, нека го направим.“ И го направихме седем пъти… Имам само момчета. Имам 20 момчета." – разказа Парис Хилтън.

Най-сладките новини за бременност на звездите

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти