С опасения за инфаркт: Кевин Спейси беше приет по спешност в болница

Кевин Спейси беше откаран по спешност в болница, тъй като е усетил симптоми, характерни за сърдечен удар, съобщиха от The Sun. 

64-годишният актьор от „Къща от карти“, който през юли беше признат за невинен за девет сексуални престъпления, присъстваше на 15-ия Международен филмов фестивал в Ташкент в Узбекистан, когато се случи инцидентът.

В последвала инцидента реч на фестивала Спейси каза, че е бил на обиколка на музея Афрасиаб в древния град Самарканд на Пътя на коприната, когато усетил, че „цялата му лява ръка изтръпва за около осем секунди“.

Според кадри, споделени от The Sun, Спейси казва: „Днес преживях нещо неочаквано тук. Гледах тези невероятни стенописи по стените и изведнъж усетих, че цялата ми лява ръка изтръпва за около осем секунди."

„Отърсих се, но веднага казах на хората, с които бях, и веднага отидохме в [...] медицинския център.“ – каза Спейси и добави – „Прекарах следобеда там и ми направиха различни тестове. Персоналът се погрижи за мен и дори ме подложи на ядрено магнитен резонанс. Всичко се оказа напълно нормално и съм благодарен, че не е нещо по-сериозно. Но също така това ме накара наистина да отделя малко време и да се замисля колко крехък е животът – за всички нас.“

В момента Спейси се опитва да възобнови актьорската си кариера, след като обвиненията срещу него доведоха до преждевременното му напускане от последния сезон на сериала на Netflix "Къща от карти" през 2017 г. Шоуто беше пренаписано, за да постави неговия колега Робин Райт в главната роля.

Спейси също беше заменен от актьора Кристофър Плъмър във филма „Всичките пари на света“ на Ридли Скот.

Носителят на "Оскар" отхвърли девет обвинения, включително сексуално посегателство, за което се твърдеше, че е извършено между 2001 и 2013 г. По време на процеса по-рано тази година всеки от четиримата обвинители на Спейси даде показания, описвайки го като „подъл сексуален хищник“, „хлъзгав“ и „жесток, презрян, отвратителен“.

На 26 юли журито обаче намери Спейси за невинен по всички обвинения. Обръщайки се към репортери извън сградата на съда, Спейси каза: „Предполагам, че много от вас могат да разберат, че има много за мен да обработя след това, което току-що се случи. Но бих искал да кажа, че съм изключително благодарен на съдебните заседатели, че отделиха време да разгледат внимателно всички доказателства и всички факти, преди да стигнат до своето решение. И аз съм смирен от резултата.“

Лицето на облекчението: Кевин Спейси бе признат за невинен навръх 64-ия си рожден ден

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти