Кевин Спейси проговори след обвиненията в сексуален тормоз: Знаем най-тъмните си тайни

Кевин Спейси
Снимка: Getty/Guliver

Американският актьор Кевин Спейси се обърна към обществеността за пръв път след обвиненията в сексуален тормоз.

Във видеото, озаглавено „Нека бъда Франк“, публикувано в Ю Тюб, той се появява в образа на своя герой Франк Ъндърууд от телевизионния сериал „Къща от карти“.

Актьорът изрази увереност, че зрителите искат неговото завръщане, въпреки факта, че "някои вярват на всичко" и подкрепят обвиненията срещу него.

Кевин Спейси
Снимка: Getty/Guliver

„Знам какво искате. Опитаха се да ни разделят, но има нещо силно и мощно между нас. Ние - ти и аз - знаем най-тъмните си тайни. Аз ви показах на какво са способни всички хора, шокирах ви с искреността си и ви поставих предизвикателства, накарах ви да се замислите...

Всеки ден в мен нараства вярата, че много скоро ще разберете цялата истина. Ако не платя за това, което и двамата знаем, че съм направил, със сигурност няма да плащам за това, което не съм направил", споделя Спейси-Ъндърууд.

Кевин Спейси
Снимка: Getty/Guliver

Гръмкият скандал около Спейси избухна след като колегата му Антъни Рап разказа, че пияният актьор се е опитал да го съблазни, когато е бил на 14 години. Това е било преди 30 години.

Спейси от своя страна заяви, че не си спомня за такъв инцидент, но все пак поднесе своите извинения. Впоследствие мексиканският актьор Роберто Кавазос също съобщи, че е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Спейси и че познава много други хора, които са били в подобна ситуация.

В момента броят на хората, съобщили за тормоз от страна на Спейси, е достигнал няколко десетки души. Делата срещу актьора са в процес на разглеждане от правоприлагащите органи на САЩ и Великобритания, по-специално – едно, ръководено от окръжния прокурор на Лос Анджелис и още три – от Скотланд Ярд.

Кевин Спейси
Снимка: Getty/Guliver

На фона на скандала Нетфликс официално потвърди смъртта на героя на Спейси, президента на САЩ Франк Ъндърууд в последния сезон на сериала „Къща от карти“.

"Къща от карти" е римейк на едноименния британски телевизионен сериал. Главният герой е измислен американски политик - Франк Ъндърууд. Според сюжета, за рекордно кратко време той стига от конгресмен до американски президент, използвайки интриги и убийства.

Единственото, което (умишлено) не става ясно от видеото е дали това е реклама на следващ сезон на сериала или лично изявление на Кевин Спейси, прикрито умело зад двусмислени реплики.

Още по темата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти