Сълзи на благодарност: Кевин Спейси е признат за невинен

В деня, в който навърши 64 години, Кевин Спейси беше признат за невинен по всички обвинения в сексуално посегателство, пред които беше изправен в съдебен процес в Обединеното кралство. Актьорът се сблъска с девет обвинения в сексуални посегателства, свързани с инциденти, за които се твърди, че са се случили между 2001 и 2013 г., и са докладвани от четирима мъже, пише Entertainment Tonight.

Носителят на „Оскар“ пледира невинен по всички обвинения. И четирите предполагаеми жертви - които не могат да бъдат назовавани според законите на Обединеното кралство - свидетелстваха по време на процеса, както и самият Спейси, който сподели, че е съкрушен заради обвиненията.

В показанията си четиримата мъже описват Спейси като „сексуален побойник“ и хищник.

„Предполагам, много от вас могат да разберат, че имам много за осмисляне след това, което се случи днес, но бих искал да кажа, че съм изключително благодарен на съдебните заседатели, че отделиха време да разгледат всички доказателства и всички факти внимателно преди да стигнат до своето решение, и съм смирен от резултата днес“, каза Спейси със сълзи на очи в изявление, цитиран от People.

Той добави още: „Искам също да благодаря на персонала в тази съдебна сграда, на охраната и на всички, които се грижеха за нас всеки ден, на моя правен екип, Евън Лоуенщайн и Луси за това, че бяха тук всеки ден.“

Спейси беше уволнен от сериала на Netflix „Къща от карти“ през 2017 г. след като актьорът Антъни Рап го обвини в предишни сексуални злоупотреби. Съдебни заседатели в Масачузетс по-късно го намериха за неотговорен по тези обвинения.

Лицето на облекчението: Кевин Спейси бе признат за невинен навръх 64-ия си рожден ден

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти