Кейт Мос свидетелства по делото на Джони Деп и разкри истината за предполагаемия инцидент по стълбите

Кейт Мос Джони Деп
Снимка: Getty

Докато процесът за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд продължава, Кейт Мос даде свидетелства по делото.

48-годишният модел се включи от дома си в Глостършир чрез видеовръзка, за да окаже подкрепа на 58-годишния актьор, който е неин бивш партньор. Кейт Мос разкри какво наистина се е случило помежду им по повод слуховете за инцидент между двамата, споменати от Амбър Хърд по-рано по време на делото. 36-годишната актриса описа, че е защитила сестра си, сещайки се за предполагаем случай на насилие на Деп върху Мос. Припомнете си тук ► Грешката на Амбър Хърд в съда, която накара адвокатът на Джони Деп да ликува, и какво предстои

„Имало ли е момент, когато вие и г-н Деп сте били двойка, когато двамата да пътувате до курорта Golden Eye в Ямайка?“, беше попитан моделът, на което той отговори с „Да“, предават от HELLO!

На въпроса какво се е случило между двамата там, Кейт Мос разказа: „Имаше дъждовна буря и докато излизах от стаята, се хлъзнах надолу по стълбите и си нараних гърба. Крещях, защото не знаех какво ми се случи и ме болеше, а той дойде при мен, тичайки, за да ми помогне, заведе ме в стаята ми и потърси медицинска помощ.“

На въпроса дали Джони Деп я е бутнал „по някакъв начин надолу по стълбите“, моделът отвърна: „Не“.

„По време на връзката ви той някога бутал ли ви е надолу по стълбите?“, бе следващият въпрос от адвоката на Деп, на който Кейт Мос отговори с думите: „Не, той никога не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълби“.

Следващ въпрос за мотивите на модела да свидетелства бе отхвърлен след възражение, а с това приключиха свидетелствата на Мос.

Двамата с Деп са били обвързани между 1994 и 1998 г.

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти