„Ревнив и параноичен“: Дженифър Грей откровено за връзката си с Джони Деп

Дженифър Грей Джони Деп
Снимка: IMDb

Най-драматичният епизод от бурния любовен живот на Джони Деп се разигра миналата година, когато проследихме съдебната му битка срещу бившата му приятелка Амбър Хърд. И докато известният холивудски актьор със сигурност ще запомни присъствието на Амбър в живота му, други популярни дами от миналото му сякаш не са оставили толкова дълбок отпечатък. 

Една от тях е звездата от "Мръсни танци" Дженифър Грей. Романтичната ѝ приказка със сексапилния актьор не продължава дълго, тъй като нещата не потръгват от самото начало. За това си има и причина.

Дженифър Грей разказва за краткотрайния си романс с Джони Деп в своите мемоари „Out of the Corner“. Там тя описва Джони като „ревнив до лудост и параноичен“ и с „лош нрав“.

Грей пише в книгата си, че нейният агент ѝ е уредил среща с Деп през 1989 г., две години след премиерата на известния ѝ филм „Мръсни танци“, в който си партнира с Патрик Суейзи. По това време Джони Деп участва в сериала “21 Jump Street”.

„Ядохме, говорихме си, пихме уиски, смяхме се, правехме цигарени паузи“, пише Грей за първата им среща.

„Той беше толкова невероятно красив. И изненадващо открит, забавен, странен и сладък…“

Грей твърди, че Деп ѝ е предложил брак в рамките на две седмици след срещата с нея, но отношенията им бързо се усложнили.

„Джони пътуваше всяка седмица напред-назад до Ванкувър, но все по-редовно започваше да се забърква в неприятности: битки в барове, схватки с ченгета. Той беше започнал да пропуска полетите си за вкъщи в Ел Ей, защото се е успал, или когато се прибираше, беше лудо ревнив и параноичен относно това какво бях правила, докато го нямаше. Приписвах лошия му нрав на това, че се чувства нещастен и безсилен да спре да играе в “21 Jump Street”.“

Грей прекратява годежа си с Деп точно преди 29-ия си рожден ден, след като веднъж той излиза за среща и не се връща, нито се свързва с нея в продължение на много часове.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти