Амбър Хърд в изслушване пред съда: „Джони Деп хвърляше по мен бутилки като гранати“

Джони Деп
Снимка: Getty

Третият ден от изслушването на Амбър Хърд по делото на Джони Деп срещу таблоида Sun в Лондон завърши с нови признания.

34-годишната актриса отрича да е хвърляла бутилка водка върху Деп през март 2015 г., откъсвайки върха на пръста му. „Хвърлях неща по Джони само за да се измъкна от него, когато ме биеше“, казва тя и предполага, че актьорът е прерязал пръста си, докато е строшавал телефон в стената.

Джони Деп за Амбър Хърд пред съда: „Тя влезе в живота ми, за да вземе от мен всичко, което си струва да бъде взето“

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

Бившата съпруга на актьора отрича и да е прогорила лицето му с цигара по същото време, докато двамата са били в Австралия. Според своето описание на кавгата Амбър Хърд е отнела и строшила бутилка, от която Джони Деп е пиел, а в отговор той е хвърлил „около 30 бутилки“ от бара по нея „като гранати“: „Той ги вдигаше и ги използваше като гранати или бомби…хвърляше ги една след друга в посока към мен.“ „Ще съм шокирана, ако той самият помни нещо от това, но аз бях там“, казва още тя.

Актрисата обвинява бившия си съпруг в най-малко 14 случая на насилие срещу нея, сред които и ситуация, която описва като „тридневно заложничество“ в Австралия през март 2015 г. Тя твърди, че по това време е била притискана и душена от Деп в кухня, осеяна със счупено стъкло.

Пред лондонския съд Хърд споделя още за „множество наранявания“ от актьора, сред които натъртени ребра и ръце, посинени очи, счупен нос и скъсана устна.

Съмнение повдига обаче един от случаите, в които на следващия ден, 16 декември 2015 г., актрисата гостува в Късното шоу на Джеймс Кордън, където стилистът я вижда без грим и не забелязва никакви наранявания по лицето ѝ.

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

Очаква се съдебният процес да приключи следващата седмица, като присъдата ще стане ясна по-късно.

Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти