Джони Деп за Амбър Хърд пред съда: „Тя влезе в живота ми, за да вземе от мен всичко, което си струва да бъде взето“

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

Твърденията, че Джони Деп е проявявал насилие към бившата съпруга Амбър Хърд, са „пълни лъжи“, заявиха адвокатите му пред Върховния съд в Лондон.

Актьорът съди издателя на The Sun - News News Newspapers (NGN), и изпълнителния редактор Дан Уотън, за статия от април 2018 г., в която е наречен „бияч на съпруги“, припомнят от BBC.

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

Адвокатът на актьора - Дейвид Шерборн, заяви писмено, че в статията са изказани клеветнически твърдения с изключителна сериозност срещу Деп, обвиняващи го в извършване на сериозни посегателства над Хърд и „нанасянето на такива сериозни наранявания, от които тя се е страхувала за живота си “.

Той добави: „Позицията на ищеца е ясна - твърденията на г-жа Хърд са пълни лъжи“. Деп категорично отрича, че е проявявал насилие към Амбър Хърд, докато са били женени. „Ищецът не е бил насилствен спрямо г-жа Хърд, тя е била тази, която е проявявала насилие спрямо него.“

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

В съда, където присъстваше и Амбър Хърд, беше показано видео, записано от нея без знанието на актьора, в което той бе показан да крачи наоколо у дома, докато псува и рита шкафове. На въпроса от адвоката на NGN дали ще се съгласи, че в клипа проявява насилие, актьорът отговори: „Бях насилствен към някои шкафове“, и добавя: „Ясно е, че не бях в най-доброто състояние на ума.“

В изявленията на свидетели, дадени като част от делото, Джони Деп заяви, че никога в живота си не е злоупотребявал с Амбър Хърд или друга жена и предполагал, че втората му съпруга е „пресметлива“, „социопатична“ и „нарцистична“.

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

„Сега съм убеден, че тя влезе в живота ми, за да вземе от мен всичко, което си струва да бъде взето, а след това да унищожи това, което остана от него“, каза той.

Актьорът заяви, че двойката е потърсила помощта на брачен консултант, който потвърждава, че Хърд е имала „гранично, токсично нарцистично разстройство на личността и е социопат“. В своите показания на свидетел той обвинява актрисата, че многократно го е удряла в лицето и е нарязала пръста му, като е хвърлила бутилка от водка по него.

Джони Деп подчерта, че за него да бъде кавалер в живота е „много важно“: „В моралния ми кодекс е никога да не удрям жена, при никакви обстоятелства. Намирам го за немислимо и това никога не се случва.“

Свидетели, сред които бившите партньори на актьора Ванеса Паради и Уинона Райдър, се очаква отново да дадат показания чрез видео връзка до края на изслушването, което ще продължи три седмици.

Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти