Специално

Филмът, който събра Джони Деп и Амбър Хърд: екранното бедствие, довело до катастрофа и в живота

Бракът на Джони Деп и Амбър Хърд беше краткотраен и изпълнен с неприятни емоции и за двамата. След тежкия съдебен процес, през който бившата двойка мина през 2022 г., те вероятно се виждат взаимно като най-голямото бедствие, което се е случвало в животите им. В началото на миналото десетилетие обаче Джони и Амбър не са огорчени и мразещи се, а носещи се на крилете на любовта хора.

Въпреки последвалите проблеми, в началото те били наистина влюбени и запленени един от друг. "Виновникът" за зародилата се искра е филмът "Дневникът на едно пиянде" от 2011 г. Филмът не се слави като един от добрите в кариерата на Деп, може би не само заради отзивите на критиката, но и заради това, че донася в живота му ... Амбър. Ако искате да гледате за пръв път или пък да си припомните тази знакова за живота на актьора роля, то може да откриете филма в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON.

Хърд и Деп започнаха да се срещат официално през 2012 г., но магията се случва по-рано: на снимачната площадка на "Дневникът на едно пиянде". Въпреки че лентата, базирана на едноименния роман на писателя и близък приятел на Деп – Хънтър С. Томпсън – нямаше огромен успех в боксофиса, към нея се зароди подновен интерес в резултат на съдебната битка между актьорите.

Ако сте проследили отблизо съдебната драма между двамата или просто сте заклети фенове на филмите с Джони Деп, специалната видеотека на EON е идеалното място, където да изгледате филма и да наблюдавате с окото на зрител зараждането на искрата, която в последствие запали опустошителен пожар.  

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

д
Снимка: imdb

Въпреки че вече бившите съпрузи споделят една професия, "Дневникът на едно пиянде" е единственият  филм, в който участват заедно. На фона на медийната лудост около бурната им връзка, съвместното кинематографично начинание на Джони Деп и Амбър Хърд остана като забравена бележка под линия. Въпреки това е интересно как създаването на един злополучен филм в комерсиален план води до катастрофа и извън обектива на камерата. Сякаш общите начинания на Деп и Хърд просто са обречени на провал от самото начало...

През 2009 г. Джони Деп и Амбър Хърд се срещат за пръв път на снимачната площадка. По-късно Деп ще разкрие, че веднага се е почувствал привлечен от младата актриса и е допринесъл за това именно тя да получи ролята. Признава още, че е „почувствал нещо, което не би трябвало да изпитва“, докато е снимал по-интимни сцени с нея. По това време той е женен за Ванеса Паради от дълги години. Това обаче не попречило на Амбър да посети неговата каравана и да го целуне и извън кадър. 

Джони си спомня също, че се е чувствал сякаш всичко е „твърде хубаво, за да е истина“, когато двамата започнали връзката си. Той разказва за първоначалното си впечатление от Амбър: „Тя беше внимателна, беше любяща, беше умна, беше забавна, беше разбираща. Имахме много общи неща, със сигурност блус музика, литература. За тази година или година и половина беше невероятно."

Въпреки химията между Джони и Амбър, "Дневникът на едно пиянде" не успява да резонира с публиката, което води до мрачно представяне в боксофиса от 45 милиона долара. 

д
Снимка: imdb

За Деп филмът носел по-дълбоко и лично значение, тъй като чрез него още веднъж отдавал почит към покойния си приятел Хънтър С. Томпсън. И все пак, пренасянето на нетрадиционния стил на гонзо журналистиката на Томпсън на екран се оказва предизвикателство. Въпреки че Деп успешно се ориентира в света на Томпсън в „Страх и омраза в Лас Вегас" на режисьора Тери Гилиъм от 1998 г., успехът така и не се повтаря.

Мненията на критиците са в унисон с настроенията на публиката след излизането на лентата, като отзивите за "Дневникът на едно пиянде" са в най-добрия случай смесени. Въпреки че отдадеността на Деп към проекта и чувственото присъствие на Хърд получават признание, филмът не се оказва достатъчно въздействащ, за да се превърне в хит.

"Дневникът на едно пиянде" е предупредителна история за високите очаквания и пропуснатите възможности. Филмовата среща между Джони Деп и Амбър Хърд, някога готови за кинематографичен успех, се превърна в бележка под линия, засенчена от техните противоречия в реалния живот. Докато разсъждаваме върху погрешните стъпки, довели до неговия крах, "Дневникът на едно пиянде" ни служи като напомняне, че дори най-талантливите актьори и най-интригуващите предпоставки за триумф могат да се поддадат на непредсказуемите приливи и отливи на Холивуд.

Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти