Свърши се! Амбър Хърд с остра реакция след края на делото, Деп отваря „нова страница от живота си“

Вчера късно вечерта стана ясно, че съдебното жури по делото на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд постанови, че тя трябва да му плати 15 милиона долара за оклеветяване, научихме от световните медии, цитирани от NOVA.

Заседателите решиха, че Хърд е оклеветила бившия си съпруг Джони Деп, след широко отразен  шестседмичен процес, който включваше категорични и нагледни доказателства и показания, описващи влошените отношения на бившата холивудска двойка.

E, след като журито официално се произнесе, ред е на финалните думи и на Джони Деп и Амбърд Хърд.

Актрисата публикува изявление в социалните мрежи, което гласи:

„Не мога да опиша с думи разочарованието, което изпитвам днес. Сърцето ми е разбито от факта, че цялата планина от доказателства не може да се мери с несъвместимото влияние на бившия ми съпруг. 

Още по разочарована съм от посланието, което изпращаме на жените. Това е стъпка назад. Стъпка назад във времето, когато една жена беше публично унижавана, когато трябваше да говори и да изразява мнението си. Стъпка назад от идеята, че насилието срещу жени трябва да бъде взето насериозно.“

Откровенията на Джони Деп в съда

„Вярвам, че aдвокатите на Джони успяха да накарат журито да се концентрира върху идеята за свободата на словото и напълно да пренебрегнe неоспоримите доказателства, благодарение на които спечелихме делото в Обединеното кралство.

Тъжна съм, че загубих делото. Но още по-тъжна съм, че сякаш изгубих правото, което имам като американка – да изразявам свободно мнението си.“

Джони Деп се обърна към всички, които са били на негова страна:

„Преди шест години животът на децата ми, животът на близките ми, моят живот и животът на хората, които вярваха в мен, завинаги се промени. 

И всичко това стана за един миг.

Чрез медиите ми бяха повдигнати сериозни криминални обвинения, които предизвикаха безкраен поток от омраза, въпреки че към мен не бяха повдигнати никакви съдебни обвинения. Те обиколиха целия свят два пъти в рамките на няколко наносекунди и оказаха катастрофално въздействие върху живота и кариерата ми. 

Шест гоидини по-късно журито ми върна живота обратно. Искрено съм благодарен.“

„Още от самото начало целта на делото, което заведох, беше да разкрия истината, независимо от последствията“, пише още Джони.

„Да кажа истината беше нещо, което дължах на децата си, на всички, които продължиха да ме подкрепят. Намерих вътрешен мир, след като постигнах всичко това.“

В края на обръщението си благодари на съда, адвокатите си и близките си, възприема идеята, че тази победа е за всички хора по света, които се борят срещу неправдата, и вярва, че „най-доброто предстои“:

„Отварям нова страница от живота си.

Veritas numquam perit.

Истината никога не загива.“

Разкритията на сестрата на Амбър Хърд в съда

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти