Амбър Хърд настоява за нов процес срещу Джони Деп заради „фалшив“ съдебен заседател

Амбър Хърд поиска нов процес срещу бившия си съпруг, актьора Джони Деп, един месец след като журито във Вирджиния реши предимно в негова полза по дело за клевета. Припомнете си тук ► Свърши се! Амбър Хърд с остра реакция след края на делото, Деп отваря „нова страница от живота си“

Правният екип на Хърд твърди в съдебно заявление от петък, че човек, който се е явил в журито, не е бил лицето, призовано за жури, съобщи Deadline.

Съдия нареди на Хърд да плати на Деп приблизително 10 милиона долара обезщетение след публикация от 2018 г., в която актрисата посочи себе си като жертва на домашно насилие, но не назова насилника си. Тогава тя получи 2 милиона долара обезщетение.

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Юридическият екип на Хърд пише, че „Съдебен заседател № 15“, посочен като 77-годишен в списъка на съдебните заседатели, е регистриран да гласува на същия адрес като 52-годишен със същото име, според документацията.

„Човекът, който се яви за заседател с това име, очевидно беше по-млад“, пише правният екип. „Така 52-годишният... който е член на журито в продължение на шест седмици, никога не е бил призован за жури на 11 април и не се е „появил в списъка“.“

Защо Джони Деп отказва да погледне Амбър Хърд в очите по време на показанията ѝ в съда

Правният екип описа подробно как съдебните заседатели по време на съдебните процеси са помолени да потвърдят самоличността си преди съдебната служба.

Разкритията на сестрата на Амбър Хърд в съда

Съдебните заседатели също са помолени да потвърдят самоличността си на уеб страница с въпросник за съдебни заседатели в окръг Феърфакс – въпросник, който изисква от съдебните заседатели да влязат с рождената си дата, каза екипът.

„Тези предпазни мерки са налице и страните разчитат на тях, за да проверят самоличността на правилния съдебен заседател, за да осигурят справедлив процес за всички страни по делото“, пише правният екип.

„Когато тези гаранции се заобикалят или не се спазват, какъвто изглежда случаят тук, правото на съдебен процес и надлежният процес са подкопани и компрометирани.“

Откровенията на Джони Деп в съда

HuffPost се свърза с правните екипи на Хърд и Деп относно изявлението в петък. То идва, след като представител на Хърд каза, че планира да обжалва присъдата по делото за милиони долари през юни.

„Изпитах нещо, което не трябваше“ - вижте сцената, която кара Джони Деп да се влюби в Амбър Хърд

Хърд, в интервю за NBC News миналия месец, каза, че се страхува от бъдещи съдебни дела за клевета, защото трябва да говори за връзката си с Деп.

Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд

Прочетете повече за делото:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти