„Знаех, че трябва да си тръгна, но не исках да го оставя“: новите признания на Амбър Хърд в съда

В процеса по делото за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд дойде ред на 36-годишната актриса да представи своята страна от историята.

От съдебната скамейка във Феърфакс, Вирджиния, бившата съпруга на Джони Деп даде емоционални показания за миналите си отношения с 58-годишния актьор, предполагаемото насилие и обвинения в изневяра, подхранени от употреба на вещества, разказват от Entertainment Weekly.

При запознанството за общия им филм „Дневникът на едно пиянде“ Хърд споделя, че Деп ѝ е направил впечатление на „харизматичен“ и „начетен“. Докато снимат в Пуерто Рико, двамата намират общ език заради споделената си любов към литература и блус музика, признава актрисата, като това нейно признание съвпада и с разказа на бившия ѝ съпруг.

„Мислех, че е необичайно и забележително“, каза тя за връзката им. „Почувствах химия. Усетих нещо друго, което надхвърля работата ми. Джони явно чувстваше същото към мен.“ „Имах усещането, че тези линии са замъглени“, твърди тя за първата им екранна целувка и смесването на лични и професионални отношения.

За още ключови моменти от свидетелствата на актрисата прочетете в галерията тук:

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Джони Деп съди бившата си съпруга Амбър Хърд за 50 милиона долара заради нанесени щети върху кариерата му. В есе на тема домашно насилие за Washington Post от 2018 г. актрисата описва своя личен опит като жертва, макар да не споменава Деп по име в статията. Актьорът заведе делото още през март 2019 г.

Откровенията на Джони Деп в съда

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти