Часът на истината понякога закъснява, но винаги настъпва: Бившите на Джони Деп го защитиха в съда

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

"Часът на истината понякога закъснява. Друг път избързва. Но винаги настъпва. Неизменно. И неумолимо."

- Силвия Кристъл "Булевардът на лъжите"

Две бивши любови на холивудския актьор Джони Деп свидетелстваха в негова защита в рамките на неговото съдебно дело срещу британския таблоид "Сън" за клевета, предаде Асошиейтед прес.

Актрисите Ванеса Паради и Уинона Радър дадоха показания, че звездата от "Карибски пирати" не е "бияч на съпруги", както се твърди в публикация на вестника от месец април 2018 година.

В материала бяха публикувани изявления на бившата съпруга на актьора, Амбър Хърд, която подаде молба за развод заради обвинения в домашно насилие и издаване на ограничителна заповед срещу 56-годишния Деп. Те бяха категорично отхвърлени от холивудския екранен герой.

Джони Деп доказа, че е бил жертва на тормоз от страна на Амбър Хърд >>>

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

По време на дистанционно проведено изслушване адвокатите на Деп изтъкнаха, че свидетелствата на Паради и Райдър трябва да бъдат включени като доказателства в подкрепа на иска му за клевета срещу издателите на таблоида.

"С Джони бяхме партньори в продължение на 14 години, през които отгледахме нашите две деца. През цялото това време той се прояви като грижовен, благороден, щедър и мил баща", заяви Паради, като изтъкна, че той при никакви обстоятелства не е прибягвал до насилие.

Кой кого е наранил? Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 млн. долара заради „сложна измама“ >>>

Адвокатите на Деп настояха да бъде включено свидетелството и на актрисата Уинона Райдър, с която той поддържаше връзка през 90-те години, според което твърденията на Хърд са абсурдни, тъй като Деп никога не се е държал грубо по време на връзката им.

Разглеждането на делото ще продължи през месец юли. 

Чаровният хамелеон на Холивуд: Джони Деп

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти