Джони Деп доказа, че е бил жертва на тормоз от страна на Амбър Хърд

След изтекъл аудио запис, в който Амбър Хърд признава, че е удряла бившия си съпруг Джони Деп, фенове на актьора започнаха да отправят подкрепа към него с хаштаг #СправедливостзаДжониДеп в Twitter.

Записът, който Daily Mail публикува преди броени дни, е направен по време на разговор между двойката, докато изпитва проблеми с брака си през 2015 г. Той потвърждава версията на Джони Деп, че е търпял насилие от страна на бившата си съпруга.

В аудио файла Амбър Хърд признава, че е удряла и замервала Деп с тенджери и тигани по време на кавга. В част от техния разговор Хърд нарича бившия си съпруг „бебе“ за това, че е поискал помощ от приятел след инцидент, в който е наранила Деп.

След разпространението на записа потребители в Twitter изразиха подкрепа към актьора с хаштаг #JusticeForJohnnyDepp (#СправедливостзаДжониДеп). Сред тях е телевизионният продуцент Джес Зуук Ман, който пише: „Бил съм в различни видове кръгове за възстановяване и историите на мъжете, претърпели насилие, са твърде сходни. Джони Деп, за съжаление, не е единичен случай. Независимо от пола си, заслужаваш да бъдеш предпазен от злоупотреба, била тя емоционална или физическа.“

Анди Сигнор, режисьор, нарича записа „извънредно обезпокоителен“: „Изслушах го целия и след като станах свидетел на спора им, той показва, че тя е насилник и не споделя цялата истина“, казва Сигнор за Амбър Хърд.

Вижте тук влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд >>>

Адвокатът на Деп Адам Уолдман казва пред USA Today: „Записът разкрива, че г-ца Хърд е извършвала продължително насилие към г-н Деп, а след това е изготвила сложна измама, за да го прикрие. Г-ца Хърд представя мотив за насилието от нейна страна: г-н Деп винаги се е опитвал „да скъса“, за да избегне нейната злоупотреба.“

Джони Деп Амбър Хърд
Снимка: Getty

Робърта Каплан, адвокатът на Амбър Хърд, коментира пред изданието, че клиентката ѝ също е жертва на насилие. „Фактът, че жена отвръща на удари и отговаря не означава, че тя не е обект на продължително домашно насилие и злоупотреба“, гласи изявлението. „Мит е, както очевидно г-н Деп намеква, че ако г-ца Хърд го е ударила, тогава тя не може също да бъде жертва. Това просто не е вярно.“

През март миналата година Джони Деп заведе дело за клевета срещу Амбър Хърд и заяви, че се е наложила хирургична намеса след като е бил замерен от тогавашната си съпруга с бутилка.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти