„Един ден си Пепеляшка, а след секунди – Квазимодо, не заслужавах това“: Джони Деп с нови откровения в съда

В драматичния момент досега от съдебната битка на Джони Деп срещу Амбърд Хърд актьорът разказа своята версия на случилото се между него и бившата му съпруга.

Деп се появи отново в окръг Феърфакс, Вирджиния, за продължение на делото, по което съди Хърд за 50 млн. долара заради щети върху кариерата му, нанесени заради есе в Washington Post от 2018 г., в което актрисата описва своя опит като жертва на домашно насилие.

Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд

Въпреки че в материала Хърд не споменава бившия си съпруг по име, неговите адвокати твърдят, че препратката към техния клиент е ясна и статията е накърнила кариерата и репутацията на Деп. Още преди публикацията Амбър Хърд отправи обвинения, че Джони Деп я е удрял, душил и ритал по време на „насилствени и нестабилни“ епизоди.

В съдебната зала във вторник следобед 58-годишният Деп нарече твърденията на 35-годишната Хърд „дяволски“, заявявайки, че никога не е „удрял никого през живота си“.

„Те просто не бяха верни“, каза Деп за обвиненията на Хърд, че е жертва на домашно насилие от страна на бившия си съпруг. С прибрана на опашка коса и в кафяв костюм от три части, Деп говори бавно и спокойно, докато рисува картина в рязък контраст с разказа на бившата си съпруга, отбелязват от Rolling Stone.

„Така че почувствах отговорността да изясня ситуацията като единствения начин, по който мога да получа оправдание. Това наистина отне цели шест години, които бяха изпитание. Странно е, когато един ден си Пепеляшка, така да се каже, а след това след 0,6 секунди си Квазимодо. А аз не го заслужавах, нито децата ми, нито хората, които вярваха в мен през всичките тези години“, продължава актьорът.

„Не исках никой, който и да е от тези хора, да вярва, че съм постъпил с тях погрешно или съм ги излъгал, или че съм измамник. Гордея се с честността си. Гордея се с истината. Истината е единственото нещо, което ме интересува”, казва още той и добавя: „Лъжите нe отвеждат до никъде, но лъжите се градят върху лъжи и се надграждат върху лъжи. Аз съм обсебен от истината.“

Още от твърденията на актьора пред съда прочетете в галерията тук:

Откровенията на Джони Деп в съда

Предстои Джони Деп да даде още показания в сряда.

Деп и Хърд се появиха в съда във Феървакс, Вирджиния, още в понеделник миналата седмица, когато актрисата даде свидетелства. Това беше първият път насам от юли 2020 г., когато бившата двойка се събра на едно място по повод делото.

Джони Деп и Амбър Хърд в съда по-рано този месец

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти