Амбър Хърд показа невиждани досега доказателства, че е била жертва на домашно насилие

Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп, се съгласи да даде ексклузивно интервю за NBC. Това се случва, след като съдебното жури постанови, че тя трябва да му плати 15 милиона долара за оклеветяване. Припомнете си това, което вече знаем дотук: 

► Първи кадри от скандалното интервю на Амбър Хърд: „Чухме показания на платен персонал и случайни хора“

► Амбър Хърд за Джони Деп в ново скандално интервю: „Още го обичам“

В нов откъс от интервюто, който беше разпространен във виртуалното пространство преди часове, става ясно, че Амбър Хърд и екипът ѝ разполагат с още доказателства, които съдебното жури по делото за клевета не е разгледало.

Адокатите ѝ за първи път пред NBC показаха записките на нейния терапевт от началото 2011 година – точно когато започва връзката си с Джони Деп. В тях става ясно, че през 2012 година по време на сеансите си Амбър Хърд споделя, че е жертва на домашно насилие.  

Според записките през януари тя казва на терапевта си, че актьорът я е удрял, хвърлял я е на земята. Осем месеца по-късно е разкъсал е нощницата ѝ и я е хвърлил на леглото. През 2013 година специалистът записва: „той я притиска до стената и я заплашва, че ще я убие“.

Красивите моменти на Амбър Хърд през годините

По време на делото съдията отказва да приеме тези бележки с аргумента, че те са само спекулации. Вероятно точно тях имаше предвид адвокатът на Амбър Илейн Бредехофт, когато спомена за „медицински доказателства, които не бяха приети за доказателства по време на делото в САЩ, но бяха приети за делото в Обединеното кралство“.

Почитателите на Джони Деп го защитиха в социалните мрежи с аргумента, че „всеки може да отиде при който и да е психолог и да каже същото“, освен това „годините, в които това се случва, не съвпадат с първата ѝ версия“, като подчертават, че това разминаване за пореден път поставя под съмнение искреността ѝ.

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти