Какво знаем за бебето на Амбър Хърд, което вече е на годинка

Амбър Хърд бебе Уна
Снимка: Getty/ Instagram @amberheard

Амбър Хърд изненада света, когато миналото лято обяви, че е станала родител.

На 1 юли 2021 г. тя сподели снимка в Instagram заедно с дъщеря си Уна Пейдж Хърд, родена на 8 април същата година с помощта на сурогатна майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

„Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя при мои собствени условия“, съобщи тогава актрисата в публикация.

Тогава тя разказа още за нагласата самостоятелно да отглежда своето дете: „Сега оценявам колко радикално е за нас като жени да мислим за една от най-фундаменталните части от нашата съдба по този начин. Надявам се да стигнем до момент, в който е нормализирано да не искаме пръстен, за да имаме кошара.“

Източник на Page Six твърди, че бебето е кръстено в чест на майката на Амбър Хърд - Пейдж, която почина през май 2020 г. В Instagram публикация след загубата актрисата нарече майка си „най-красивата жена, която някога съм познавала“, добавяйки: „Трудно е да си представим и още по-трудно да се каже, но се чувствам истинска късметлийка, че бях нейна дъщеря и бях дарена със светлината, която тя излъчваше върху всички и падаше върху мен в продължение на почти 34 години.“

Около биологичния баща също се пази дискретност, а в една от снимките с Уна, която актрисата споделя, тя нарича себе си „майката и таткото“.

Вижте още снимки на бебето Уна в галерията тук >>>

Приближен на актрисата споделя пред изданието Page Six: „Уна е толкова прекрасна, а Амбър е омагьосана. Винаги е знаела, че иска да стане майка и това е най-голямото ѝ сбъднато желание. Тя е толкова благодарна на прекрасната жена, която помогна да посрещне Уна в живота си“, казва приближен на актрисата за използването на сурогат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Този метод ѝ се налага заради репродуктивни проблеми - приятели на актрисата разкриват, че според лекари тя няма възможност да роди, пише Page Six. „Най-важното за Амбър е, че тя е открита за раждането на Уна“, казва още източникът на изданието. „Има толкова много жени, които чувстват, че не могат да говорят за плодовитостта си, притесняват се и се смущават; Амбър иска те да се чувстват подкрепени и да осъзнаят, че има много начини да имате бебе, дори ако изпитвате проблеми с плодовитостта.“

През април Уна навърши годинка, а вместо да разкрива повече информация за детето си, от миналото лято насам 36-годишната Амбър Хърд от време на време позволява на последователите си да надникнат в живота ѝ като майка.

Вижте повече сладки кадри на актрисата и нейната дъщеря в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти