„Изпитах нещо, което не трябваше“ - вижте сцената, която кара Джони Деп да се влюби в Амбър Хърд

джони деп амбър хърд
Снимка: Getty

Впроцеса по делото за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд дойде ред на 36-годишната актриса да представи своята страна от историята:

► „Знаех, че трябва да си тръгна, но не исках да го оставя“: новите признания на Амбър Хърд в съда

При запознанството им в Пуерто Рико за заснемането на филма „Дневникът на едно пиянде“ Хърд споделя: „Почувствах химия. Джони явно чувстваше същото към мен.“ 

С напредъка на снимачния процес двамата стават все по-открити и добронамерени един към друг. Все още нямат много общи сцени заедно, докато не идва време за заснемането на целувката. В този момент Амбър споделя, че усеща „нещо повече, което е отвъд професионалните задължения“:

„Не беше нормална сцена. Беше истинско. Има определени неща, които правиш, за да бъдеш професионалист и за да не прекрачиш границата. Не използваш езика си, когато се целуваш. При нас тези граници бяха размити.

Той хвана лицето ми с ръце, притисна ме към себе си и ме целуна с език. Но все пак това си беше сцена с целувка...“

По това време и двамата имат партньори, като Джони Деп все още е с бившата си съпруга и майка на двете му деца Ванеса Паради.

10-те най-горещи филмови целувки

Същата тази история, разказана в съда от Джони Деп по-рано, звучи така: 

„Имаше сцена, в която аз трябваше да съм под душа, докато тя се доближава и дръпва завесата. Имаше и целувка. Това е моментът, в който... (пауза) Изпитах нещо, което знаех, че не трябваше. Да, беше само сцена. И въпреки това не беше редно. Тя имаше партньор. Аз имах Ванеса и дечица.“

Актьорът добавя, че именно тази целувка преобръща живота му и взаимоотношенията му с актрисата. Именно това е моментът, в който той разбира, че е влюбен.

Въпросната сцена от филма „Дневникът на едно пиянде“ можете да гледате тук и да направите изводите си сами (предупреждаваме ви, че има голяма вероятност да ви стане горещо или да изгубите съзнание за няколко секунди, гледайте на ваша собствена отговорност!):

За още ключови моменти от свидетелствата на актрисата прочетете в галерията тук:

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти