Амбър Хърд наруши тишината: Какво се случва с нея след драмата с Джони Деп

Амбър Хърд се завърна в публичното пространство след продължителната си съдебна битка с бившия ѝ съпруг Джони Деп миналата година. Актрисата направи емоционална публикация в Instagram, споделяйки насладата си от „незабравимия уикенд“ на престижния филмов фестивал в Таормина в Сицилия, където тя подкрепи последната си филмова изява – „В огъня“.

37-годишната актриса избра да сподели своя снимка, на която я виждаме сияеща на сцената, само година след добре документирания процес за клевета, заведен от Деп срещу нея.

Животът приличаше на бурно пътуване с влакче на ужасите за актрисата от „Аквамен“ след тежката ѝ съдебна битка с 60-годишния Джони, който се обиди на публикация във „Вашингтон пост“ от 2018 г., в която актрисата подробно описва как той я е малтретирал – което неговите адвокати сметнаха за пряко обвинение срещу него.

Окончателната присъда на журито клонеше до голяма степен в полза на Джони, въпреки че Амбър успя да осигури победа за един от трите си иска.

Последната публикация в социалните мрежи на Амбър Хърд беше от декември 2022 г., когато тя направи трогателно признание, разкриващо нейното „много трудно решение“ да постигне споразумение с бившия си съпруг.

►Джони Деп и Амбър Хърд сключиха примирие! Актрисата признава: „Не мога да си позволя да рискувам с невъзможна сума“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Сега е очевидно, че Амбър е готова да остави миналото зад гърба си и да се съсредоточи върху това да съживи кариерата и репутацията си. 

Актрисата изказа сърдечната си благодарност на своите отдадени последователи в Instagram, пишейки: „Благодаря ви за това толкова невероятно топло посрещане на филмовия фестивал в Таормина за последния ми филм „В огъня“. Беше незабравим уикенд.”

Малко след това Амбър сподели и още една снимка от фестивала, на която я виждаме заобиколена от обожаващи фенове и вечните папараци. „Какъв прием… Благодаря на всички мои фенове и поддръжници. Толкова съм трогната." – написа звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

"В огъня", най-новият филм с участието на Хърд, разказва история, развиваща се през 1899 г., съсредоточена около лекар, който е поканен да лекува проблемно младо момче в Колумбия, тормозено от обвинения в демонично обладаване.

Джони Деп, който не се беше появявал публично след съдебната драма през 2022 г., също получви своя нов шанс. През май актьорът се просълзи по време на възторжени седемминутни овации на премиерата на лентата за откриването на филмовия фестивал в Кан – „Жан Дьо Бари“ – в която има главна роля. 

►Сбогом, Холивуд: Джони Деп прие овациите на фестивала в Кан със сълзи в очите

Пред Deadline Амбър беше категорична, че появата ѝ на фестивала в Таормина е била с цел да подкрепи филма си и нищо повече. Тя разкри: „Голямо нещо, което трябваше да науча (беше), че не контролирам историите, които другите хора създават около мен... Тук съм, за да подкрепя един филм. И това не е нещо, за което мога да бъда съдена."

амбър хърд
Снимка: Getty

Тя добави и доза решителност към изявлението си, казвайки: „Това, през което съм преминала, това, което съм преживяла, изобщо не прави кариерата ми. И това със сигурност няма да спре кариерата ми.”

Конър Алин, режисьорът на "В огъня", изрази щастието си пред Deadline, от това, че въпреки че Амбър се справя с „нещо толкова ужасно“, тя успява да остане вярна на себе си.

Той заяви: „Да минеш през нещо толкова ужасно и да можеш да излезеш от другата страна, и да бъдеш цял, е, не мога да си го представя.“

Освен това Алин прогнозира в интервю за списание People „невероятно светло бъдеще“ пред Амбър, като същевременно оцени нейното майсторство на екрана в новия филм.

„Мисля, че "В огъня" демонстрира нейния талант като актьор. Знам, че това е нещо, с което тя много се гордее, и ние сме много развълнувани да го оповестим пред обществеността... Това ще бъде страхотна възможност за нея да има нещо отвъд процеса и други неща, за които да говори, и да бъде платформа за едно огромно завръщане.” – каза също Алин.

В унисон с тези изказвания, харизматичният колега на Амбър, актьорът Лука Калвани, даде висока оценка за актрисата, заявявайки: „Всеки, който страда от такъв вид изпитание и е в състояние да го преодолее с грация ... трябва да отдаде дължимото на невероятното пътуване, през което е преминала тази жена, тя може да ни научи на някои неща, що се отнася до устойчивост и смелост.“

Красивите моменти на Амбър Хърд през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти