Хари и Меган проговориха за скандала със снимката на принцеса Кейт и децата

Принц Хари и Меган Маркъл нарушиха мълчанието си относно фурора около редактираната снимка на принцесата на Уелс Кейт и децата ѝ, за да отрекат, че имат нещо общо с коментари за това как херцогинята на Съсекс би се справила с подобна ситуация.

На фона на нарастващите спекулации около изображението на Кейт и нейните деца за Деня на майката, което беше публикувано от двореца Кенсингтън в неделя, говорител на фондацията Archewell на херцога и херцогинята на Съсекс отрече, че някой официален представител на двойката е направил коментари за спора към Page Six.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

Говорейки пред Newsweek, говорителят адресира цитати, публикувани от изданието за източник, „близък до принц Уилям, Хари и съпругата му“ и изясни, че това не са Хари и Меган.

►Снимката с децата, заради която атакуваха Кейт и как отвърна тя

Въпросният източник заяви пред Page Six, че грешката при редактирането на изображението „не е грешка, която Меган някога би направила“, отбелязвайки, че „тя има набито око и странно внимание към детайлите“.

Въпреки това официалният говорител на Archewell сега настоя пред Newsweek, че информацията „не идва от нас“, заявявайки: „По отношение на Page Six, това не идва от нас“.

Изявлението бележи първия път, когато 39-годишният Хари и съпругата му официално адресират спора около снимката.

В допълнение към твърденията, че Меган „никога не би направила [същата] грешка“, Page Six също публикува цитати от вътрешния човек, който заявява, че семейство Съсекс „щяха да бъдат унищожени“, ако бяха пуснали подобно редактирано изображение.

„Ако Хари и Меган някога се бяха сблъскали със същия проблем, те щяха да бъдат унищожени“, цитира източникът. „Едни и същи правила не важат и за двете двойки."

Изданието обаче не посочва, че цитатите са дошли от Archewell и Newsweek отбеляза, че коментарите може да са направени от познат на семейство Съсекс, който не е официално свързан с фондацията.

Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън

Отговорът на Меган и Хари на тези твърдения дойде след експлозия от конспиративни теории, след като шест от най-добрите световни агенции за снимки, включително Press Association, сензационно свалиха снимката заради опасения, че „източникът е манипулирал изображението“.

Принцеса Кейт се извини в понеделник, изтъквайки, че както много други любители фотографи, и тя си позволява да експериментира с редактирането на снимки. В изявление в социална мрежа принцесата се извини за объркването, което е причинила снимката на семейството ѝ. 

Снимката на Кейт с трите ѝ деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, беше първата официална снимка на принцесата, откакто тя претърпя "планирана коремна операция" на 16 януари.

Въпреки призивите оригиналът да бъде публикуван, дворецът Кенсингтън заяви, че няма да преиздаде нередактираната снимка на Кейт и нейните деца.

В резултат на публичните спекулации около изображението, кралски служители твърдят, че принцесата на Уелс е нетърпелива да продължи напред след спора и се бори да се справи с последствията от него.

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти