Защо първата любов на принц Хари го напусна?

През последните години общественото внимание е сериозно заето с личния живот на принц Хари. Много хора се чудят какво би се случило с принца, ако се беше оженил за друга жена. Историята познава някои дами, които са свързвани със сина на принцеса Даяна. 

В допълнение към ефектната британска актриса Кресида Бонас, можете да си спомните името на още една блондинка, която се смята за първата любов на херцога на Съсекс. Това е Челси Дейви. Изглежда сякаш младите хора буквално не можеха да живеят един без друг. Защо ли обаче романсът им не завърши с брак? 

принц хари
Снимка: Getty

Дейви е родом от Зимбабве. Тя е израснала далеч от двореца и напълно цени свободата, която нейното положение й дава. От момента, в който широката аудитория научи за връзката на момичето с внука на кралицата, животът й се промени. За Челси не беше лесно да устои на натиска на пресата, която се интересуваше от всяко нейно движение. А самият Хари очевидно тестваше момичето. 

По време на връзката им Челси Дейви бе посветена на различни благотворителни организации. Тя отделяше времето и ресурсите си за каузи, свързани с деца в неравностойно положение в Африка. Челси трябваше да присъства на събитие през юни 2010 г., но бе принудена да се оттегли в последния момент по молба на принц Хари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ByClaudia (@celeb.styles_)

Челси Дейви се подчини, но не без борба. Тя бе толкова отдадена на каузата, че не ѝ стана приятно, когато я принудиха да откаже поканата. Твърди се, че пренастройването на графика й, за да се приспособи към заетия принц, било последната капка, довела до решението ѝ да скъса с принца и да се върне в Южна Африка, за да продължи кариерата си като юрист. 

След раздялата на Челси Дейви с принц Хари през 2011 г., двойката се събра отново на сватбата на Уилям и Кейт през май същата година. The Daily Mail съобщи, че Челси е била готова да даде още един шанс на принц Хари по онова време, но тя ясно заявила: "Никога няма да сключим брак. Този живот не е за мен." 

Някои казват, че принц Хари се опитал да промени решението й. 

„Хари обожава Челси и наистина иска нещата да се оправят. Той е засягал темата за брака в миналото, но Челси е човек, който омаловажава нещата“, каза по онова време вътрешен човек пред Mail. 

Предполага се, че нежеланието на Дейви да се омъжи за принца се дължи на факта, че тя презира идеята да живее под светлината на прожекторите. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти