Новата битка на кралското семейство: как се справя Уилям със здравните проблеми на Кейт

Принцът на Уелс прави ежедневни посещения, за да види съпругата си принцеса Кейт, която се възстановява в болница, според нова информация, публикувана от HELLO!.

42-годишната принцеса Кейт е настанена в частната Лондонска клиника, базирана в Мерилебоун, след като претърпя коремна операция на 16 януари.

Принц Уилям, който оттогава е намалил работните си ангажименти, беше видян за последен път публично на 18 януари, докато отиваше сам с колата до болницата в Лондон.

Съобщава се, че трите деца на кралската двойка, принц Джордж, на 10 години, принцеса Шарлот, на 8 години, и петгодишният принц Луи, все още не са посетили майка си.

Според The Sun децата са прекарали миналата неделя със своите баба и дядо, Майкъл и Карол Мидълтън, в дома им в Беркшир.

Не е изненада, че родителите на Кейт помагат колкото могат в тази ситуация. Любящите баба и дядо на кралските деца живеят в село Бъкълбъри, на около 40 минути път с кола от семейния дом на семейство Уелс, Аделайд Котидж.

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Откакто Кейт беше приета в болница миналата седмица, принц Уилям се грижи за децата им в дома им в Уиндзор. Двойката се стреми да гарантира, че нещата са възможно най-нормални за децата им в този момент.

41-годишният Уилям без съмнение има подкрепата и на бавачката на децата Мария Тереза Турион Борало, която е учила в престижния Норландски колеж в Бат и работи за кралските особи от 2014 г., когато Джордж беше само на осем месеца.

Миналата седмица Бъкингамският дворец потвърди, че се очаква бъдещата кралица да остане в болница до 14 дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си.

уилям кейт хари
Снимка: Getty

Очаква се тя да изпълнява официалните си ангажименти едва след Великден. Принцът на Уелс засега също е изчистил дневника си от официални задължения.

Дворецът отказа да потвърди какво точно е лечението на Кейт, но потвърди, че състоянието ѝ не е раково. В изявление дворецът добави: „Принцесата на Уелс оценява интереса, който това изявление ще предизвика.Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното желание да поддържа колкото е възможно повече нормалност за децата си и желанието ѝ личната ѝ медицинска информация да остане поверителна."

От двореца съобщиха също, че ще предоставят актуална информация за напредъка във възстановяването на Нейно кралско височество само "когато има важна нова информация за споделяне". 

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти