Принц Хари и Меган Маркъл с изненадваща поява на филмова премиера

Вчера херцогът и херцогинята на Съсекс показаха подкрепата си за семейство Марли на филмова премиера в Кингстън, Ямайка. Принц Хари и Меган Маркъл се появиха изненадващо на премиерата на новия биографичен филм „Боб Марли: Една любов".

Щастливата двойка позира за снимки и разговаря с членове на семейството на най-известния реге изпълнител, който популяризира този жанр и извън Ямайка.

Хари изглеждаше изключително елегантен в син костюм с бели копчета, докато съпругата му блестеше в шикозна черна рокля, съчетана с черна клъч чантичка и златни обеци.

Всъщност Хари е посещавал Ямайка в миналото, много преди да се запознае с Меган.

През 2012 г. принцът пътува до островната държава за турнето си по случай Диамантения юбилей на Карибите и там бе видян да танцува с голяма тълпа на емблематичния хит на Марли „One Love“. Тогава той се запознава и с вдовицата на покойния музикант Рита Марли.

В биографичната лента за легендарния музикант главната роля е повечерена на британеца Кингсли Бен-Адир, а идеята на филма е да отпразнува живота и музиката на една „икона, която вдъхновява поколения чрез своето послание за любов и единство“. Семейството на самия Боб Марли, който почина през 1981 г., съпродуцира проекта и изглежда е взело активно участие в създаването му. 

Междувременно вчера източник, близък до херцога и херцогинята на Съсекс, каза пред The ​​Mirror, че „кралят и принцесата на Уелс са получили подкрепа от принц Хари и Меган по отношение на тяхното здраве“. Съобщава се, че принц Хари и Меган Маркъл са изпратили съобщения с пожелания за бързо възстановяване на Кейт Мидълтън и крал Чарлз III на фона на опасенията за здравето им. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти