Стопяване на ледовете: Хари и Меган изразиха тревога за здравето на крал Чарлз и Кейт Мидълтън

Съобщава се, че принц Хари и Меган Маркъл са изпратили съобщения с пожелания за бързо възстановяване на Кейт Мидълтън и крал Чарлз III на фона на опасения за здравето им. 

Източник, близък до херцога и херцогинята на Съсекс, каза пред The ​​Mirror, че „кралят и принцесата на Уелс са получили подкрепа от принц Хари и Меган по отношение на тяхното здраве“. Вътрешният човек също отбелязва, че двойката се е „свързала с двете страни по различни начини, за да предадат своята загриженост и най-добри пожелания“.

Информацията идва няколко дни след като 42-годишната Кейт Мидълтън претърпя коремна операция, която дворецът Кенсингтън описа като „планирана“ процедура.

„Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от десет до четиринадесет дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си“, гласеше изявление, публикувано в Instagram.

Междувременно тъстът на Мидълтън, 75-годишният крал Чарлз III, се очаква тази седмица да се подложи на процедура за лечение на увеличена простата.

Източници казаха, че Хари първоначално е научил за медицинското състояние на баща си от медиите.

Служители в Бъкингамския дворец твърдят, че са се опитали да предупредят всички висши членове на кралското семейство, включително Хари, който се оттегли от ролята си през 2020 г. и се премести в Монтесито, Калифорния със съпругата си.

Според други съобщения обаче, информацията е достигнала до автора на биографичната книга „Резервен“ след публичното съобщение.

В изявление, публикувано от двореца, се отбелязва, че състоянието на монарха е „доброкачествено“.

„Той ще влезе в болница следващата седмица за коригираща процедура“, добави говорителят на Бъкингамския дворец миналата седмица.

Що се отнася до принцесата на Уелс, тя „едва ли ще се върне към обществените задължения до след Великден“, докато се възстановява след операцията си, гласи съобщението от двореца Кенсингтън.

Кейт – която е майка на принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на 8, и принц Луис, на 5, със съпруга си принц Уилям – се надява да „запази възможно най-много нормалност за децата си".

„Принцесата на Уелс иска да се извини на всички засегнати за факта, че трябва да отложи предстоящите си ангажименти“, обясни кралското семейство в изявление. „Тя очаква с нетърпение да се възстанови възможно най-скоро.“

Многобройните здравни кризи и предполагаемото стопяване на ледовете от страна  Хари и Меган идват няколко месеца след като журналистът Пиърс Морган заяви, че кралският експерт Омид Скоби описва Чарлз и Кейт Мидълтън като „расистки кралски особи“, заради това че са изразили загриженост относно цвета на кожата на първородния син на семействто Съсекс, принц Арчи.

Освен 4-годишния Арчи, Хари и Меган имат и 2-годишна дъщеря - принцеса Лилибет.

9 нови разкрития за кралското семейство от биографията на Чарлз III

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти