Уважение или наглост? Камила се появи с любимата корона на кралица Елизабет и предизвика коментари

кралица камила кралица елизабет
Снимка: Getty

Кралица Камила блестеше по време на появата си тази сряда! Заедно с крал Чарлз, тя присъства на прием и вечеря в тяхна чест по повод първата им официална визита в Лондон след коронацията на краля през май. Приемът се състоя в Mansion House.

76-годишната Камила изглеждаше наистина царствено и това не е никак случайно предвид тиарата, която бе избрала да носи. Кралицата консорт бе облякла черна бродирана рокля на Bruce Oldfield, а на главата си носеше знакова тиара - една от любимите корони на кралица Елизабет Втора.

Тиарата носи името "Queen Mary's Girls of Great Britain and Ireland" и беше част от личната колекция на Елизабет Втора. На всички беше известно, че това беше любимата ѝ тиара.

Кралските експерти бяха изненадани от избора на Камила и споделиха, че никой не е очаквал тя да се появи именно с тази тиара и изобщо да реши да я носи. Още повече, че в последните няколко години носенето на тиари от дамите в кралското семейство са ограничени до минимум, за да накарат монархията да изглежда една идея по-близка до обикновените хора.

кралица камила кралица елизабет
Снимка: Getty

Тиарата е принадлежала първо на бабата на кралица Елизабет - кралица Мери и е оценена на почти 800 000 паунда.

Тиара се сватбен подарък за кралица Елизабет от баба ѝ, а по-късно се превръща в най-разпознаваемата и любима корона на монарха. Елизабет я носи многократно по време на своето управление и това е тиарата, с която ликът на Елизабет е отпечатан върху британските банкноти.

Мнозина коментираха, че е неуважително и дори нагло от страна на Камила да носи тази корона и то само година след смъртта на Елизабет Втора. Други коментираха, че Камила изглежда чудесно с тиарата, но е странно да я видим върху главата на друг човек.

Вижте още снимки от събитието и визията на Камила ТУК:

Кралица Камила се появи с любимата корона на Елизабет Втора

 

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти