Каква баба е Камила: Бившата снаха на кралицата издаде семейни тайни

Всеки от нас има баба, но не всеки от нас има кралица за баба. Камила посреща внучетата си доста преди да бъде коронована кралица на Обединеното кралство, но отношението и към тях така или иначе винаги е било кралско, както разкриват думите на нейната бивша снаха.

Сара Паркър Боулс, бившата съпруга на сина на кралица Камила, разкри каква е Нейно Величество в комуникацията с внуците си. Думите и бяха повече от ласкави. 

„Тя е наистина добра баба, много практична и никога не е била нищо друго освен мила с мен“, каза Сара пред The ​​Daily Mail. "Ако Том и аз се караме, това е между нас. Дългосрочната връзка между нея и внуците ѝ е това, което е важно, и това никога не се е променяло."

Камила е баба на двете деца на Сара и нейния бивш съпруг Том Паркър Боулс: Лола, на 16 години, и Фреди, 13 години.

Разводът на Сара и Том беше финализиран през 2022 г. след като двамата бяха разделени в продължение на четири години. До миналата година техните деца Лола и Фреди нямали представа, че баба им, която те галено наричат ​​"Гага", ще бъде кралица.

„Определено е сюрреалистично, че сега тя е кралица“, казва Сара. „Това прави нещата различни. Ще ни бъде трудно да се справяме с това."

Синът на кралица Камила - Том Паркър Боулс

"Това, че нашите деца са на възрастта, в която са, когато просто не им пука, вероятно помага.“  – споделя също бившата снаха на Камила.

Камила е и горда баба на трите деца на дъщеря си Лора Лопес: Елиза, която е родена през 2008 г., и близнаците Гюс и Луис, които се появяват през 2009 г.  Елиза дори беше шаферка на сватбата на принц Уилям и Кейт през 2011 г.

Петимата внуци на кралицата, които до голяма степен бяха държани далеч от светлината на прожекторите, участваха в празненствата по случай коронацията на Чарлз и Камила през май 2023, като се включиха в службата в Уестминстърското абатство и гордо стояха на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралските особи. Това решение изпрати силно послание за единство и подчерта смесеното семейство на кралската двойка.

кралица Камила внуци
Снимка: Getty


Като почетни пажове на коронацията на Чарлз и Камила: Фреди Паркър Боулс, отдясно на кралицата, заедно с близнаците Луи и Гъс Лопес, между които е застанал друг паж, Артър Елиът

Какво се случва с първия съпруг на Камила?

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти