"Те са престъпници": тежките откровения на "тайния син" на Чарлз III и Камила

Тежки времена се задават за британското кралско семейство. Фамилията Уиндзор се намира в окото на буря от обвинения, най-вече заради телевизионните и литературни изяви на низвергнатият принц Хари. Сега обаче и друг глас се надига срещу короната – този на австралиеца Саймън Доранте-Дей, предполагаемият "таен син" на крaл Чарлз III и кралицата-консорт Камила.

Доранте-Дей твърди, че има доказателства за това, че биологичните му родители Чарлз и Камила са го изоставили като бебе и че е бил приет от осиновителката си баба Уинифред, която е работила в кралското семейство.

Обвиненията на 58-годишният Доранте-Дей са много тежки и ако някой ден се окажат верни, биха показали наистина тъмната страна на кралските особи. Според Саймън, за да скрие съществуването на незаконен син, британското кралско семейство не се поколебава да го подложи на най-жестоки мъчения, за да заличи и най-малката физическа прилика с предполагаемите му родители.

На тези твърдения никой от членовете на кралското семейство не е отговорил, въпреки многобройните искания за ДНК тест от страна на Саймън Доранте-Дей. 

Докато чака предполагаемата му връзка с кралското семейство да изплува наяве благодарение на заведено дело, Саймън Доранте-Дей продължава да разгласява своята истина на страницата си във Facebook, където го следват хиляди последователи. В началото на тази седмица той реши да атакува кралицата-консорт и нейния съпруг със следните думи:

"Имам законното право да преследвам това, което правя, въз основа на доказателствата, които съм получил (...) Искам справедливост за това, което съм преживял досега, и за това, което е преживяло семейството ми. Престъпниците Чарлз III и съпругата му, кралицата-консорт Камила, знаят на какви издевателства съм подложен, за да скрият истината, че съм техен биологичен син."

Миналата година Доранте-Дей направи шокиращото твърдение, че когато е бил на 8 години, е бил подложен на операция за смяна на цвета на очите му, за да не може да бъде разпознат като син на Чарлз. Тогава австралиецът отвърна на скептично настроените привърженици на британското кралско семейство като описа практиката на нацисткия доктор Йозеф Менгеле и неговите експерименти с цвета на очите на деца. 

Може да се каже, че Саймън Доранте-Дей е посветил почти целия си съзнателен живот на борбата да докаже. че е син на Чарлз и Камила. Той публично разпространи твърденията си за пръв път през 2016. Казва, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз - на 17, както и че принцеса Даяна е знаела за съществуването му. Австралиецът, който живее в Куинсланд, вярва, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, ако не е била трагичната смърт на принцеса Даяна.

Когато повече не криеш любовта си: Чарлз и Камила от началото на хилядолетието до днес

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти