Почина първият любим на кралица Камила

Връзката на Камила и крал Чарлз III е една от най-известните любовни истории в света. За никого не е тайна още, че преди това Камила е омъжена за друг човек.

В миналото на 76-годишната Камила обаче има и други ухажори, а преди броени дни стана ясно, че първата ѝ любов, Кевин Бърк, е починал на 77 години. Оказва се, че това се е случило по-рано този месец, съобщиха от DailyMail. Погребението му ще се състои през септември.

камила кейт
Снимка: Getty

Двамата се запознават, когато тя е дебютантка, която посещава светски събития като част от висшето общество и се радва на мъжко внимание и интерес.

В средата на 60-те години Камила е позната в светските кръгове като Мила Шанд, дъщеря на военен майор, превърнал се в търговец на вино. След като официално става дебютантка на 17, Камила скоро среща Кевин – 19-годишния син на изпълнителен директор на компания за самолети.

Двамата бързо стават неразделни, а дружбата им продължила няколко месеца. Те посещавали различни коктейли и танци и се наслаждавали на безгрижната си младост.

Въпреки че връзката им е младежка и краткотрайна, Кевин Бърк говори с много уважение за бившата си възлюбена, докато си припомня времето им заедно в биографията на Джесика Джейн „Херцогинята на Корнуол, нейната история и тайни“.

„Всяка вечер имахме два или три коктейла, на които да отидем, както и танцови тържества, от които да избираме през уикендите“, разкрива тогава той.

„Беше най-хубавото забавление и аз имах най-добрата и забавна партньорка, която можех да си пожелая. Камила беше изключително популярна и въпреки че не беше красавица, беше привлекателна и секси. Не беше притеснителна или срамежлива и винаги знаеше какво да каже“, обяснява още Кевин.

Връзката на двамата младежи приключва точно толкова внезапно, колкото е започнала, за голямо съжаление на Бърк. Пред биографа той си спомня: „Предполагам, че бяхме влюбени и след това тя ме заряза. Защо? Е, краткият отговор е, че тя имаше бал в Лондон.“

андрю паркър боулс
Снимка: Getty

По-късно тя се омъжва за първия си съпруг, бившия офицер от армията Андрю Паркър Боулс (на снимката) през 1973 г., с когото има две деца, Том и Лора. Те се развеждат през 1995 г.

След като става дипломиран счетоводител, Кевин Бърк създава семейство на 42-годишна възраст, жени се два пъти и става баща за първи път на 58 години.

камила принц хари чарлз даяна
Снимка: Getty

Крал Чарлз и кралица Камила отпразнуваха 18-ата годишнина от сватбата си през април тази година. Кралската двойка се ожени на 9 април 2005 г., а първата им среща е през 1970 г. на мач по поло.

 

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти