Запознайте се с децата и внуците на кралица Камила, за които рядко се говори

Доста преди да стане съпруга на принц Чарлз, вече крал Чарлз Трети, Камила се омъжва за Андрю Паркър Боулс, с когото има две деца.

Макар синът и дъщерята на кралицата да не попадат толкова в светлината на прожекторите, колкото доведените си братя - принц Уилям и принц Хари, Том Паркър Боулс и Лора Лопес оказват значима подкрепа на майка си зад кулисите.

Томас Хенри Чарлз Паркър Боулс е по-голямото дете на Камила и Андрю. Ражда се на 18 декември 1974 г., а тогавашният престолонаследник Чарлз, който е близък с Камила, бива обявен за негов кръстник.

През годините Томас издава няколко готварски книги, като пише и на кулинарна тематика за издания като GQ, Esquire и The Mail on Sunday. През 2010 г. той печели наградата на Гилдията на авторите на храни за Full English, пътепис за английската кухня.

През септември 2005 г. той се жени за Сара Байс. Неговите доведени братя, принц Уилям и принц Хари, присъстват на церемонията в църквата „Сейнт Никалъс“ в Оксфордшър. По-късно двойката посреща две деца, Лола и Фреди, преди окончателно да се раздели през 2018 г.

Синът на кралица Камила - Том Паркър Боулс

Камила и Андрю Паркър Боулс посрещат второто си дете, Лора Роза Паркър Боулс, на 1 януари 1978 г.

В университета Оксфорд Брукс тя изучава история на изкуството, подобно на Кейт Мидълтън, и маркетинг. След като става успешен куратор, през 2005 г. Лора съосновава лондонската галерия Eleven Fine Art, където работи като директор през следващите 10 години.

Тя се омъжва за Хари Лопес, внук на лорд Астор от Хевър, през май 2006 г. Двойката има три деца: Елиза, Гъс и Луи.

Дъщерята на кралица Камила - Лора Лопес

Така кралица Камила се радва на общо пет внучета. Най-голямото от тях се казва Лола, дъщеря на Сара и Том Паркър Боулс, и е родено на 9 октомври 2007 г. На 16 януари следващата година се ражда на Елиза, първото дете на Лора и Хари Лопес. На 3-годишна възраст тя става шаферка на сватбата на Уилям и Кейт Мидълтън, днес вече принц и принцеса на Уелс.

Близнаците на Лора Лопес и съпругът ѝ Хари – Луи и Гъс, се раждат на 30 декември 2009 г. Най-малкият внук на Камила е Фреди Паркър Боулс. Роден през февруари 2010, той е син на Сара и Том Паркър Боулс.

Заедно с близнаците Луи и Гъс, Фреди също се включва като почетен паж в церемонията по короноването на Чарлз и Камила в Уестминстърското абатство през май 2023 г. Смята се, че това решение представлява послание за единство и подчертава смесеното семейство на двойката - и кралят, и кралицата са разведени, като и двамата имат доведени деца.

кралица Камила внуци
Снимка: Getty
Като почетни пажове на коронацията на Чарлз и Камила: Фреди Паркър Боулс, отдясно на кралицата, заедно с близнаците Луи и Гъс Лопес, между които е застанал друг паж, Артър Елиът

Какво се случва с първия съпруг на Камила?

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти