Трикът за бельо на Кейт Хъдсън, който може да направи живота ти по-лесен!

Освен обичайни предмети като лекарства и ментови бонбони, в чантата на Кейт Хъдсън откриваме и още нещо, да което не бихме се сетили, че може да ни бъде от помощ.

44-годишната актриса се нареди сред гостите на рубриката “What’s In My Bag” на Vogue Великобритания, като показа какво носи всеки ден със себе си. Въпреки че съдържанието на чантата може да бъде нещо доста лично, звездата, която винаги впечатлява със земното си отношение, изважда всичко наяве.

А изненадата идва, когато към средата на видеото тя посочва комплект лепенки за зърна. С по една лепенка във всяка ръка, звездата ентусиазирано заявява: „О, тези - трябва да ги нося със себе си навсякъде, защото не харесвам сутиени.“

Тя споделя още: „Обичам да ги слагам на гърдите си, така че нищо никога да не стане твърде агресивно.“ Това наистина обобщава силата на малките, но полезни кръгове от силикон, обясняват от InStyle. Те действат като добра алтернатива на сутиените по простата причина, че прикриват зърната, предотвратявайки вероятност от повреда във визията (особено с прозрачно горнище!), но предлагат много повече пространство за дишане - буквално. 

Вероятно сте ги носили заедно с по-изрязана рокля, когато не ви се е искало да си личат презрамки на сутиен - било то и прозрачни. Разбира се, те не осигуряват същото количество подкрепа, каквато дава сутиенът - ако търсите малко повдигане, без да се налага да ползвате сутиен с подплънки, тиксо за гърди може да ви послужи по-добре. Но независимо от това, простичкият трик, до който Хъдсън прибягва, за по-малко пари в сравнение с цената на един сутиен, е нещо, което може да обмислите.

Вижте в галерията ослепителните моменти на Кейт Хъдсън по червения килим:

Най-доброто от стила на Кейт Хъдсън

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти