Кейт Хъдсън се запознава с годеника си, когато е ученик, а тя – бременна

Кейт Хъдсън има не само зашеметяваща кариера в киното, но и бурен личен живот. Тя е майка на три деца от трима различни мъже (като всички те са музиканти), омъжвала се е само веднъж и зад гърба си има един провален годеж.

Въпреки това актрисата запазва приятелски отношения с бившите си мъже. Макар че говори рядко за тях, преди няколко дни тя говори за ранния си брак с много топлина и признателност. Освен това разказа как се е запознала с настоящия си годеник и си спомни момента, в който е решила да даде шанс на връзката им.

В подкаста „You're Doing Fine... Just Keep Going“ 43-годишната звезда от „Вади ножовете 2“ говори за връзката с бившия си съпруг Крис Робинсън (на снимката), вокалиста на групата Блек Кроус.

Кейт Хъдсън
Снимка: Getty

Кейт си спомня, че се запознала с Робинсън по време на пътуване до Ню Йорк, когато била на 20 години. По това време музикантът е на 34. Въпреки крехката си възраст, веднага след съдбовната среща, тя се прибрала у дома и заявила: „Ще се омъжа за този човек“.

Решението да се омъжи на 21, след няколкомесечна връзка, може да изглежда безразсъдно отстрани, но за Кейт то е напълно обяснимо.

„Просто обичам винаги да скачам в дълбокото“, обясни тя в подкаста. „Хората смятаха, че е импулсивно, но аз по-скоро си казах: „Знаете ли какво? Просто ще се потопя в това. Влюбена съм в него. Няма да се преструвам и да си казвам: „О, трябва да изчакаме.“ Аз съм лудо влюбена и искам да се омъжа за него. Затова просто не се замислих. И все още съм такава, само дето съм натрупала малко повече мъдрост.“

Кейт подчерта, че е благодарна на Робинсън за това, че ѝ е показал „какво е да бъдеш безусловно обичан“. И въпреки че връзката им в крайна сметка става „сложна“, тя смята, че това е бил „най-важният момент“ в живота ѝ тогава.

След толкова много години Кейт признава, че двамата са се обожавали.

Тя и Крис се женят в навечерието на Нова година през 2000 година. 4 години по-късно стават родители, но се развеждат през 2007 г., запазвайки приятелски отношения.

Въпреки че има други сериозни връзки след Крис, тя не се омъжва повече. Днес бившите съпрузи имат 19-годишен син на име Райдър Робинсън.

Кейт е майка още на 11-годишния Бингам Белами (от бившия ѝ Мат Белами), както и на 4-годишна дъщеря, Рани Роуз Фуджикава, от настоящия ѝ годеник Дани Фуджикава.

След като е сгодена за Мат Белами (на снимката) от 2011 го 2014 г., но връзката ѝ се разпада, Кейт решава да преосмисли някои неща в живота си. Актрисата успява да запази добри отношения и с бащата на второто си дете.

Кейт Хъдсън
Снимка: Getty

В подкаста Кейт разказа още как среща настоящия мъж в живота си. Тя се запознава с музиканта Дани Фуджикава, докато е бременна с първото си дете Райдър. По това време Фуджикава е ученик в гимназията, но попада в приятелската компания на Кейт.

Разбира се, романсът помежду им възниква доста години по-късно, когато Фуджикава я кани на поход. Първоначално Кейт не смятала, че бъдещият ѝ годеник има романтични намерения, докато не осъзнала колко много се вълнува той.

Кейт Хъдсън
Снимка: Getty

„Имаше нещо в Дани, беше толкова искрен, можех да кажа, че той просто искаше да го забележа“, обясни тя. „И така, той беше нервен и аз си казах:„ Добре, значи това е среща. А до края на похода си мислех: „Tолкова е страхотен.“ Той беше просто толкова мил, любящ и чист, че си казах наум: „Готова съм за човек, който е така мил и който наистина ме харесва... Мисля, че ще се получи.“

Двамата се сгодиха през 2021 г., като в момента Кейт е на 43 години, а Дани – на 36.

Като майка на три деца, Кейт сподели още какво значи за нея да роди на драстично различни етапи от живота си.

„Да родя Райдър на 20 години и да родя Рани [на 39 години] са напълно различни преживявания. Чувствам, че сега съм много по-емоционално ангажирана с Рани“, твърди тя за най-малкото си дете.

„20-те ми години бяха доста различни, пътувах през цялото време, а Райдър беше с мен навсякъде, където ходех. Липсваше му структура, сякаш нямаше училищна среда, в която да бъде през цялото време, просто беше в постоянно движение.“

Затова и Кейт донякъде съжалява за начина, по който е израснало най-голямото ѝ дете. В момента Хъдсън се чувства „много по-присъстваща“ в живота на децата си.

През ноември 2022 г. тя говори пред The Sunday Times за преживяването да има три деца с трима различни бащи.

„Може отдалеч да не изглежда традиционно, но имам чувството, че се справяме страхотно“, каза тя. „Семейството, което създадох с три деца с трима различни бащи, е наистина силно звено и си е наше.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти