Три поколения красиви гени: Голди Хоун, Кейт Хъдсън и нейната дъщеря греят в обща фотосесия

Кейт Хъдъсн Голди Хоун
Снимка: Getty

За корицата на своя брой, посветен на красотата, списание People избра едно от любимите холивудски семейства.

Към звездното дуо майка и дъщеря – Голди Хоун и Кейт Хъдсън, на снимките се присъединява и дъщеричката на Хъдсън, 16-месечната Рани Роуз.

Пред изданието Голди и Кейт разказват повече за своите отношения. „Мама винаги ми е казвала: „Не позволявай на никой мъж да помрачи светлината ти“, казва Хъдсън. „Затова и никога не съм възприемала себе си по начина, по който някой ме вижда, но мога да го направя чрез цялостта, която можем да създадем заедно. Това е нещото, което мама ми е дала.“

Вижте още очарователни кадри от фотосесията за People тук >>>

Момичето Рани Роуз от сегашната ѝ връзка с музиканта Дани Фуджикава е най-малкото дете на 41-годишната актриса, която е майка и на две момчета – 16-годишния Райдър и 8-годишния Бингам, от бившите ѝ партньори Крис Робинсан и Матю Белами.

„Когато твоята дъщеря има дъщеря, е нещо голямо“, казва 74-годишната Голди Хоун, чийто връзка с Кърт Ръсел е още едно вдъхновение за Кейт. За техните почти четири десетилетия заедно Хъдсън казва: „Да постигнеш толкова наистина е достойно да ти бъде цел. Самият факт, че са били способни да съхранят семейство за всички нас по време на сътресения, ги прави центъра на нашия живот.“

Вижте още очарователни кадри от фотосесията за People тук >>>

Интервюто и фотосесията за People са направени още през февруари, преди пандемията от коронавирус, а в момента посланието им за единност в семейството е още по-актуално. „Сега, повече от всякога, семейството е всичко, нали? В края на краищата ние правим каквото можем, като оставаме вкъщи не само в името на всички, но и здравето на семействата си и за да ги защитим”, казва Кейт във виртуално включване за Шоуто на Елън Дедженерис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our #BeautifulIssue cover stars, Goldie Hawn and Kate Hudson, are two mother-daughter peas in a pod. 💕

A post shared by People Magazine (@people) on

Вижте още очарователни кадри от фотосесията за People тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти