След наркотиците, изневерите и болката дойде тя: голямата любов на Сандра Бълок и Брайън Рандал

Сандра Бълок
Снимка: Getty

Повече от десетилетие Сандра Бълок пази дискретност около личния си живот - и с право. 58-годишната актриса премина през широко отразявана раздяла, след като изневерите на бившия ѝ вече съпруг Джеси Джеймс стават публично достояние.

Все пак разочарованието не позволява на Сандра да се откаже от желанието да бъде майка. По време на развода звездата събира смелост да осинови сина си Луис Бардо, а второто си дете – момиче на име Лейла, тя посрещна няколко години по-късно.

Сандра Бълок и бившия ѝ съпруг Джеси Джеймс

А след всичко това изглежда, че Сандра Бълок беше намерила и подходящия човек за себе си. Мъжът до нея от 2015 г. насам се казваше Брайън Рандал, а от връзката им можем да си вземем някои уроци, разказват от GoalCast. За съжаление днес стана ясно, че любимият на Бълок е починал след тежка битка с нелечимото неврологично заболяване амиотрофична латерална склероза (АЛС), а през цялото време фотографът пазел диагнозата си в тайна.

Стана ясно още, че решението на актрисата да стопира кариерата си е било не, за да си почине, а за да може да се грижи за Брайън и да прекрава повече време с него, докато води неравната битка с болестта и докато все още имат време заедно.

Днес ви припомняме тяхната прекрасна любовна история, пропита с равни дози щастие и тъга, но много, много истинска и поучителна.

Да станеш родител не е начин да задържиш човека до себе си, а да откриеш правилния

Специфичното в техните отношения са децата, около които се върти тяхното партньорство още от самото начало. Като фотограф, който специализира в детски портрети, Сандра наема Брайън да направи снимки на сина ѝ Луис по повод петия му рожден ден. Самият той е баща на момиче.

В епизод на толк шоуто Red Table Talk, което Джейда Пинкет Смит води заедно със своята майка Ейдриен Банфийлд-Норис и дъщеря си Уилоу Смит, Сандра разказва за присъствието на Брайън в живота  и как отглеждат своето разширено семейство.

„Открих любовта на живота си. Споделяме две красиви деца – три деца, с по-голямата му дъщеря. Това е най-хубавото нещо”, казва тя в края на 2021 г.

55-годишният Брайън Рандал е свикнал да стои зад камерата, но неслучайно прилича на модел - през 90-те той е снимал за Vogue и е позирал за марки като Hugo Boss и Yves Saint Laurent. За съжаление, тези години от живота му са последвани от проблеми.

Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините

Хората се променят, ако им дадеш шанс

Според Daily Mail Скайлър - дъщерята на Брайън от бившата му приятелка Джанин Стейтън, се ражда, докато двамата са доста млади и страдат от зависимост. Битката на фотографа с наркотиците е потвърдена от много източници, включително анонимен роднина, който казва: „Точно като Джанин, той беше попаднал в грешния свят, но аз съм толкова впечатлен, че той се отказа от навика. Всеки, който има способността да се промени, е добър човек.“

Когато приятел на Рандал споделя снимка на Брайън със Скайлър като във Facebook през 2015 г., фотографът коментира: „Скай беше най-щастливото бебе. Не мисля, че е плакала до предучилищна възраст. Почти съм сигурен, че бях на LSD, когато тя бе зачената.“

Когато приятелката му забременява със Скайлър, Брайън преминава лечение, но отказва да участва в живота на дъщеря си, щом напусна клиниката. Впоследствие Джанин го съди, защото не плаща издръжка. Когато майката на Скайлър заради свръхдоза хероин, Брайън е принуден да стане надежден и финансово стабилен баща, от какъвто дъщеря му се нуждае.

Поемането на огромната отговорност да бъдеш единствен родител не е лесно, но в крайна сметка Брайън успява да превъзмогне пороците си. Негови приятели твърдят, че не е докосвал наркотици през последните петнадесет години и е изцяло отдаден на семейството, което е създал със Сандра.

Колко е важно моментът да бъде точен

Сандра споделя, че докато е обмисляла осиновяването на второ дете, Брайън я насърчава. В този момент обаче те не са толкова уверени в изграждането на общо бъдеще. „Целият му живот беше разровен заради мен“, казва тя заради медийния интерес към него. В крайна сметка решението да осинови Лайла е лично нейно, но начинът, по който той приема промените, успява да я изуми.

„Брайън беше толкова щастлив, но беше уплашен (…). Аз съм булдозер. Животът ми препускаше и ето го това красиво човешко същество, което не иска друго общо с живота ми, освен да бъде правилният човек до мен.“ - Сандра Бълок пред Red Table Talk

Ролята на Брайън в живота на Сандра е рязък контраст с тази, заета от бившия ѝ съпруг Джеси Джеймс. По време на първия си брак актрисата силно иска да стане майка, като заедно се бори за попечителство над петгодишната дъщеря на Джеймс от втората му съпруга. Бълок поема сама юридическите разноски и не иска нищо повече от това да създаде щастливо бъдеще, стигайки дотам да жертва шанса да стане майка, само за да може партньорът ѝ да бъде близък с дъщеря си.

Мъжът, който разби сърцето на Сандра Бълок: лошото момче Джеси Джеймс

След като Джеси я разочарова на всички фронтове, налага се Сандра да преследва различен път, за да бъде родител. За щастие, осиновяването сбъдва мечтата ѝ.

„Брайън е светец. Той е еволюирал на ниво, което не е човешко (…). Той е примерът, който бих искала да имат децата ми.“ - Сандра Бълок пред Red Table Talk

Уроците от миналото се отплащат

Макар че са заедно от 2015 г. насам, Сандра е говорила за Брайън публично само няколко пъти. Очевидно тя не иска да повтаря миналото с Джеси Джеймс, когато връзката им е следена изкъсо от медиите – а това е особено болезнено по време на последвалата раздяла.

Но историята на Сандра Бълок е доказателство, че вместо да съжаляваме за миналото, трябва да сме му благодарни за това, че ни довело до този момент в настоящето, в който сме по-мъдри, подготвени и осъзнати.

Макар и по труден начин, Сандра преодолява случилото се Джеси Джеймс, за да успее да се посвети на майчинството. А този път я отвежда към Брайън и тяхната голяма любов.

Сандра Бълок с нестандартна визия на премиерата на „Изгубеният град“ в Лондон

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти