Кейт Хъдсън заслепи в компанията на майка си Голди Хоун, Джесика Алба е прелестна в розово и още най-добри звездни визии от ноември

червен килим колаж
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Преди парти сезонът да е завладял напълно последния месец от годината, време е да подпечатаме архивите от ноември с поредната равносметка за най-стилни появи на червения килим.

Докато представя новия си филм “Glass Onion”, продължение на „Вади ножовете“, Кейт Хъдсън запази най-бляскавата си визия за финал. На премиерата в Лос Анджелис 43-годишната актриса позира в дълга рокля на Elie Saab. Вижте снимки в галерията тук:

Величествена като богиня: Кейт Хъдсън на премиерата на “Glass Onion” в Лос Анджелис

Полупрозрачният модел с поло яка приковава погледите не само заради пайетите, но и със спускащите се дълги ръкави тип пелерина. Когато една рокля има всичко това, няма как да не се почувстваш като богиня в нея, но зад сиянието на Кейт имаше поне още други две причини – на събитието тя беше придружена от годеника си Дани Фуджикава и своята майка Голди Хоун.

Актрисата, която дни след премиерата отбеляза 77-ия си рожден ден, заложи на черно съчетание от блуза, панталон и дълго сака със сребристи елементи, които се допълваха от сребристите ѝ боти.

Много гости избират розово за ежегодната гала вечер на неправителствената организация Baby2Baby – сред тях и Джесика Алба. 41-годишната актриса, която присъства заедно със съпруга си Кеш Уорън, се открояваше с романтична визия благодарение на копринена рокля от Carolina Herrera, покрита с апликаци във формата на цветчета. Визията е завършена с бижута Tiffany & Co. и сребриста чантичка, отговаряща на блестящите елементи от роклята. Разгледайте я от всеки ъгъл в галерията тук:

Джесика Алба е видение в розово

Графикът на Аня Тейлър-Джой през ноември беше зает заради новия ѝ филм „Менюто“. С гардероба си тази есен тя отново демонстрира експериментаторски дух, а най-ярката ѝ поява бе за лондонската премиера на трилъра.

26-годишната актриса облече синя кожена рокля на Alexander McQueen, която прикова погледите с електриково син цвят. Допълнен от кожени ръкавици, моделът е оформен с линии на корсет в горната част, който преминава в асиметрична пола. Вижте снимки в галерията тук:

Аня Тейлър-Джой прикова погледите в синя кожена рокля

Разгледайте останалите най-добри звездни визии от ноември в галерията тук:

Още най-добре облечени звездни дами през ноември

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти