Уникалната рокля, с която Джулия Робъртс показа колко обича Джордж Клуни

Добре известен факт е, че Джулия Робъртс и Джордж Клуни са много близки приятели. Обичта и уважението, които ги свързват в живота, ги правят и страхотна комбинация на екрана. Само преди няколко месеца двамата за пореден път доказаха какъв забавен тандем са в романтичната комедия „Билет до Рая“.

Изглежда, че чаровната актриса не спира да търси забавни начини, по които да демонстрира топлите си чувства към своя колега.

В неделя във Вашингтон бяха раздадени наградите на центъра „Кенеди“. Лауреатите винаги са музиканти, актьори и творци от цял свят, оставили следа в света на изкуството и шоубизнеса, а сред тях тази година беше и Джордж Клуни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

Като наистина добра приятелка, Джулия Робъртс не само присъства на церемонията, за да подкрепи Джордж. Тя реши да направи истинско модно изявление, появявайки се на червения килим с рокля на Moschino с уникален принт: снимки на Джордж Клуни във винтидж рамки.

Сред фотосите имаше кадри на многото известни роли на актьора, включително д-р Дъг Рос от „Спешното отделение“ и Дани Оушън от „Бандата на Оушън“. Визията включваше и снимка на Клуни, докато получава своята награда Оскар, както и такава на него и Робъртс, позиращи усмихнати. И това ако не я прави най-голямата фенка на творчеството на Джордж!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

Израствайки в малко градче в Кентъки, никога не съм могъл да си представя, че някой ден ще бъда човекът, който седи на балкона на почетния център Кенеди“, заяви развълнувано 61-годишният Клуни и допълни: „Да бъда споменат заедно с всички тези невероятни артисти е чест за мен.“

Сред останалите наградени тази година бяха наричаната „императрицата на соула“ Гладис Найт, изпълнителката на християнска музика Ейми Грант, композиторът и носител на награда Пулицър Таня Леон и легендарната рок група U2.

Прекрасната Джулия Робъртс през годините

Прочетете още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти