Защо Джордж Клуни и Джулия Робъртс си останаха само приятели?

Джордж Клуни и Джулия Робъртс споделят може би най-известната friend zone история в холивудските среди. Химията между двамата актьори, които са си партнирали в множество филми, е неоспорима, но въпреки това те никога не са били романтично свързани. Те поддържат дългогодишно приятелство, а семействата им са толкова близки, че децата на Клуни наричат актрисата с ослепителна усмивка леля Джуджу. 

В интервю за Access Hollywood през 2022 г. Клуни и Робъртс открехват вратата на взаимоотношенията си, като обясняват защо никога не са били двойка. И двамата са единодушни, че съдбата е наредила нещата така, че мисли за нещо повече от приятелство така и не са се появили. 

Прекрасната Джулия Робъртс през годините

„Джулия винаги беше във връзка или пък аз бях във връзка. Също много бързо станахме приятели“, споделя Клуни.  Екранната му партньорка пък добавя, че никога не се е налагало да водят труден разговор за изясняване на отношенията. 

джордж клуни джулия робъртс
Снимка: Getty

За първото си впечатление от Робъртс, Клуни разказва, че тя го е накарала да се смее, а актрисата на свой ред си спомня, че колегата ѝ е направил впечатление като „любезен“. Звездите посочват и качествата, които ценят най-много един в друг - Клуни хвали колежката си за нейната доброта, а тя споделя, че уважава неговата сила на духа.

През годините двамата актьори си партнират в множество филми, най-известните сред които „Бандата на Оушън“ (2001), „Бандата на Оушън 2“ (2004), „Самопризнанията на един опасен ум“ (2002) и „Пулсът на парите“ (2016). Последната засега лента, в която участват, е романтичната комедия „Билет до рая“. Там те играят разведена двойка, която сключва „примирие“, за да предпази дъщеря си от това да се омъжи за мъж, с когото се е запознала съвсем наскоро.

Около премиерата на филма Клуни и Робъртс споделят и неловка, но забавна случка от снимачната площадка на „Билет до рая“, в която актьорът е трябвало да целуне красивата леля Джуджу пред погледите на съпругата му Амал Клуни и близнаците им Ела и Александър. Припомнете си тук ► Джордж Клуни уловен да целува друга жена и то пред съпругата си Амал

Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „Билет до рая“
По лилавия килим: Амал и Джордж Клуни на лосанджелиската премиера на „Билет до рая“

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти