Джордж Клуни уловен да целува друга жена и то пред съпругата си Амал

Кой, ако не Джордж Клуни, може да си позволи да целува друга жена пред съпругата си Амал? Случката е доста комична и напълно типична за човек с актьорска професия като Клуни.

Дългогодишните добри приятели Джордж Клуни и Джулия Робъртс разкриха какъв неловък момент е трябвало да преживеят на снимачната площадка на новия им филм "Билет до рая".

Клуни и Робъртс прекараха доста време заедно в Австралия по време на снимките на лентата, а сега се оказва, че Амал Клуни и близнаците Ела и Александър са се просъединили към тях, за да подкрепят Клуни в новия му проект и да са по-близо до него.

Изящната Амал Клуни на премиерата на „Билет до рая“

В интервю за TODAY show, Клуни и Робъртс разказват за момента, в който е трябвало да се целунат за сцена от филма, а Амал е била там и ги е гледала.

"Трябваше да снимаме сцена с целувка точно в деня, в който Амал пристигна на снимачната площадка с децата", започна разказа Джордж Клуни

"Представете си, те идват за първи път там и ни виждат как се целуваме. Щяха да се чудят какви ги вършат тате Джордж и леля Джуджу. Казахме им да се махнат от сета, за да не ги объркаме съвсем", шеговито допълни Джулия.

Робъртс, която е омъжена от 20 години за кинематографиста Дани Модър и имат 3 деца, допълни, че за нея било "направо абсурдно" да целува Джордж Клуни.

"Все едно да целуна най-добрия си приятел", обясни актрисата

"Ей, нали знаеш, че два пъти съм бим "Най-секси мъж на планетата"? - попита я шеговито Клуни

Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „Билет до рая“

В интервю за The New York Times през септември Робъртс сподели, че семейството на Клуни я е спасило: 

„Семейство Клуни ме спасиха от пълна самота и отчаяние по време на снимките на филма, защото съвпаднаха с ковид пандемията. Бяхме в балон и това е най-дългото отсъствие от семейството ми. Не мисля, че съм прекарвала толкова време сама, откакто бях на 25.“

Актрисата разкрива, че „точно около Ден 11“ Клуни е започнал да „изкуква“, докато всички са били под карантина, стигайки Австралия. „Ето защо са изобретили алкохола“, отговаря Клуни, а Робъртс добавя: „Или бисквитките с парченца шоколад“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти