Джулия Робъртс: „Джордж Клуни и семейството му ме спасиха“

Джулия Робъртс и Джордж Клуни се събраха отново на екран във филма „Билет до рая“, който вече е по кината и у нас. Поредното им партньорство обаче се оказва особено специално за Кралицата на романтичните комедии.

В интервю за The New York Times по-рано този месец Робъртс и Клуни, които са и добри приятели зад камера, споделят какво е било да снимат по време на пандемията от COVID-19.

Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „Билет до рая“

„Започнахме на остров Хамилтън с всички тези диви птици и Джулия имаше къщата точно под Амал, мен и децата“, обясни Клуни. „Излизах рано сутрин и казвах „Каа-каа“, после Джулия излизаше и казваше „Каа-каа“. И тогава ѝ носехме чаша кафе. Тя беше леля Джуджу за децата ми.“

Робъртс споделя: „Семейство Клуни ме спасиха от пълна самота и отчаяние. Бяхме в балон и това е най-дългото отсъствие от семейството ми. Не мисля, че съм прекарвала толкова време сама, откакто бях на 25.“

Актрисата разкрива, че „точно около Ден 11“ Клуни е започнал да „изкуква“, докато всички са били под карантина, стигайки Австралия. „Ето защо са изобретили алкохола“, отговаря Клуни, а Робъртс добавя: „Или бисквитките с парченца шоколад“.

Изящната Амал Клуни на премиерата на „Билет до рая“

Продукцията на „Билет до рая“ е забавена в началото на 2022 г., когато случаите на коронавирус се увеличават в Австралия. По това време в екипа, включително актьорския състав, е имало множество заболели, които а „американските звезди на филма са се прибрали у дома, за да изчакат скокът в местните случаи да премине“, припомня изданието Deadline.

„Билет до рая“, режисиран от Ол Паркър, разказва за разведена двойка (Робъртс и Клуни), която отива в Бали, за да попречи на прибързаната сватба на своята дъщеря.

Не пропускайте да се включите в нашата игра в Instagram, където може да спечелите двоен кинобилет за филма!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти