Дъщерята на Синди Крофърд зашемети с фатална визия, Йоланда и Бела Хадид с обща поява и още незабравими модни моменти от октомври

Кая Гербер Бела Хадид Йоланда Хадид Оливия Уайлд колаж
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Макар и да не се усеща съвсем така, есента е в разгара си - това си личи и по все по-оживения червения килим на модни и филмови събития, които се увеличиха през октомври.

След като ни заплени с дебюта си в Кан, докато представяше новия си филм “Armageddon Time”, Ан Хатауей буквално заблестя и за прожекцията му по време на Филмовия фестивал в Ню Йорк.

39-годишната актриса избра рокля с перли и други апликации от актуалната есенна колекция висша мода на Valentino. Същата ярката текстура приковава погледите и по краката, където е пренесена върху боти. Вижте снимки в галерията тук:

Ан Хатауей като сребриста богиня за Филмовия фестивал в Ню Йорк

Музеят на Американската филмова академия за втори път проведе своята ежегодна гала вечер и събра елита на Холивуд, чиито появи не разочароваха. Сред гостите беше Кая Гербер, която зешемети в рокля на Alaïa от колекцията на модната къща за пролет 2023.

С визия на femme fatale 21-годишният модел и дъщеря на Синди Крофърд изглеждаше едновременно женствено и елегантно, позволявайки на дрехата да подчертае фигурата ѝ. Снимки разгледайте в галерията тук:

Кая Гербер е изящна в черно за гала вечерта на Музея на Американската филмова академия

За същото събитие Джесика Частейн избра феерична бяла рокля на Oscar de la Renta с флорални мотиви. Освен цепка, еферният модел включва пелерина, която подчертаваше романтичното излъчване на 45-годишната актриса. Тази поява заслужава да се види от всички ъгли - разгледайте снимки в галерията тук:

Джесика Частейн с романтична визия в Музея на Американската филмова академия

Друго присъствие, което няма как да подминем, е това на Оливия Уайлд. Макар и преди да е изразявала афинитет към силуети по тялото, този път полупрозрачният модел Alexandre Vaultier подчертаваше бюста ѝ. Допълнителен разкош на блещукащата дреха носят и перата в розово по долния ръб на роклята, създавайки усещане за плавно движение. Вижте галерията тук:

Оливия Уайлд с една от най-смелите си появи на червения килим

Бела Хадид и майка ѝ Йоланда се появиха заедно на благотворителните награди “Golden Heart”, чийто домакин бе дизайнерът Майкъл Корс. С негово творение се появи 26-годишният супермодел - златиста рокля с мъниста и изрязано деколте, която изглежда като дреха от гардероба на Мерилин Монро.

Йоланда Хадид заложи на монохромна визия в бежово - палто и гащеризон с обемен колан. Вижте и двете дами в галерията тук:

Йоланда и Бела Хадид блестят на благотворително събитие

Вижте в галерията тук още любими звездни визии през последния месец, от които ви препоръчваме да почерпите вдъхновение:

Още най-добри визии от червения килим през октомври

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти