Фалшиво детство: Защо обвиниха Дженифър Лопес в лъжа?

Дженифър Лопес се сблъска с остри критики заради нейно скорошно изказване във връзка с детските ѝ години. Певицата е жестоко осмивана заради кратък клип от новия ѝ филм „Това съм аз… Сега: Любовна история“ .

Във кратък момент от филма, който служи като допълнение към едноименния ѝ албум, Лопес си припомня младостта си, докато разпуска косата си във фитнеса.

►Дъщерята на Джей Ло навърши 16, но защо видеото за празника предизвика грозни коментари

Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж

„Харесва ми да си разрошвам косата по този начин“, заявява 54-годишната Лопес, докато прокарва пръсти през вълнистите си коси в 13-секундния клип. „Напомня ми за времето, когато бях на 16, в Бронкс, тичайки нагоре-надолу из квартала.“

„Лудо малко момиченце, което беше дяволски диво“, продължава певицата, докато се взира в отражението си в огледалото.

Носталгичните размишления на Дженифър обаче вместо възхищение ѝ донесоха критики, тъй като жителите на Бронкс смятат, че тя спекулира с това, че е израсла в квартала. Много интернет потребители я обвиниха в това, че се опитва да създаде мнението, че е била съвсем обикновено момиче със съвсем обикновен живот. 

►Бен Афлек разкри тайната на Джей Ло за перфектна фигура: „Яде каквото си поиска“

„Истински жител на Бронкс съм, от Южен Бронкс“, твърди един потребител във видеоклип в отговор на този на Дженифър Лопес. „Джей Ло, ние не тичахме нагоре-надолу из квартала, изглеждайки така. Дори като деца.”

Засегнати от клипа на Лопес потребители дори публикуваха снимки на певицата от съответния период, на които съвсем ясно се вижда, че прическата ѝ не е такава, каквато тя я описва във видеото.

Хората смятат, че суперзвездата използва това, че е прекарала известен период от младежките си години в Бронкс, за да изгради един напълно измислен образ. Сред вълната от критики се включиха дори и хора, които са учили в същото училище като нея.

Други написаха: "Тя трябва да построи в Бронкс обществен център, да направи хубав парк и ... да си сложи нейна статуя, заради огромного его, което има".

Голям брой потребители в мрежата твърдят, че в Бронкс никой не познава Джей Ло. „Престани да ни използваш, за да изглеждаш по-нормално, не те харесваме“, призоваха някои от тях.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти