Притесниха ни! Елтън Джон в болница, Адел се срина зад сцената

Две от най-големите музикални звезди в света претърпяха притесниха феновете си през последните дни.

Сър Елтън Джон е паднал в дома си във Франция през изминалата неделя, заради което се е наложило бързо да бъде откаран в болница, пише британското издание HELLO„След прегледи той веднага е изписан тази сутрин и е отново у дома и в добро здраве“, споделя представителят на 76-годишния музикант.

Eлтън Джон сега си почива в дома си във Франция с 60-годишния си съпруг Дейвид Фърниш. Двамата са родители на две малки момчета, Закари, на 12 г., и Илайджа, на 10 г.

Наскоро звездата приключи световното си турне Farewell Yellow Brick Road, което беше отложено през 2021 г. след падане, наложило операция.

„Аз съм лекуващ се алкохолик, така че трябва да приема всичко, което се случва, и не мога много да го променя. Единственото нещо, което мога да променя, е да направя нещо положително. Да го свърша сега, мразя да разочаровам хората и мразя да отменям концерти“, каза той пред  BBC Radio 5 Live по това време.

Елтън Джон
Снимка: Getty

„Пея два часа и 45 минути и ме боли“, споделя още той. „Така че искам наистина да се наслаждавам на това, което правя. Това е последното ми турне и искам да се раздам на 100% за моите фенове, така че беше болезнено решение и доста дълго време за постигане, но накрая стана толкова зле, паднах и това беше черешката на тортата.“

Междувременно Адел разкри, че е рухнала зад кулисите по време на концерт в Лас Вегас, след като е получила обостряне на своето заболяване на гръбначния стълб.

По време на скорошен концерт като част от нейната резиденция „Уикенди с Адел“, устроена в „Сийзър Палас“ в Лас Вегас, 35-годишната певица сподели с феновете, че се е сринала зад сцената и не е могла да се движи поради пристъп на ишиас. Състоянието се причинява от болка, излъчваща се от седалищния нерв, причинявайки изключителен дискомфорт и болка в краката и долната част на гърба.

„Вдигнаха цялото ми тяло от пода“, обясни Адел на тълпата, цитирана от The ​​Sun. „Ще седна и ще дам почивка на ишиаса.“

Адел сподели за този свой здравословен проблем и по-рано по време на шоуто си навръх Нова година. Припомнете си тук ► Адел разкри измъчващо я заболяване

Най-страхотните мисли на Адел

„Някой друг на моята възраст да му се разболяват коленете? Имам много лош ишиас в левия си крак а дискът ми L5 диск вече го няма. Изхабен е“, каза тя през февруари тази година, отбелязват от People.

Нервите на прешлен L5 осигуряват усещане към външната страна на подбедрицата, горната част на стъпалото и пространството между първия и втория пръст, твърдят от Кливландската клиника. Компресиран L5 диск, по информация на от Mayo Clinic, води до ишиас, който може да причини физическа болка, изтръпване и слабост.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти