Адел разкри измъчващо я заболяване

Адел сподели за здравословен проблем, който изпитва по време на поредицата си концерти в Лас Вегас.

34-годишната певица предизвика безпокойство сред някои фенове, когато по време на новогодишното си шоу на живо ѝ беше трудно да се разхожда по сцената. 

Носителката на 15 награди „Грами“ сподели, че страда от силна и хронична болка в гърба.

„Тези дни трябва да се клатушкам, тъй като имам доста лош ишиас“, казва Адел по време на концерт. Във видеото, което фенове разпространиха в социалните медии, се вижда изпълнителката да куца от едната страна на голямата сцена до другата, пише Entertainment Tonight.

Ишиасът е състояние, което се характеризира с остра и интензивна болка, която преминава нагоре по седалищния нерв и може да причини сериозен дискомфорт и болка в долната част на гърба и бедрата. През 2021 г. Адел разкри, че и преди се е сблъсквала с разместени междупрешленни дискове в гърба.

В интервю за изданието The Face тя призна, че за първи път е получила разместване на дискове на 15-годишна възраст, когато силно кихване ѝ причинява сериозни щети. Следващия път, в който наранява гърба си, е през януари 2021 г. 

„Кръстът ме е болял през почти половината ми живот, наистина“, сподели Адел. „Активира се обикновено заради стрес или лоша стойка.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

По-рано британската изпълнителка предизвика заглавия в пресата с разпродадените си спектакли в Лас Вегас и поздрава по време на концерт, който отправи към половинката си Рич Пол по случай рождения му ден.

Припомнете си тук ► “Обичам го повече от живота”: Адел зарадва мъжа до себе си с мил жест за рождения му ден

Най-страхотните мисли на Адел

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти