„Не ми пука за успеха, а за оригиналността“: Барбра Стрейзънд в необичаен конфликт с Лейди Гага

Изглежда Барбра Стрейзънд смята, че последният римейк на „Роди се звезда“ с Лейди Гага е малко.... плитък.

Музикалната легенда, която влезе в ролята на новоизгряващата певица във версията на филма от 1976 г., изказа откровените си мисли за отличения с „Оскар“ режисьорски дебют на Брадли Купър.

Докато рекламираше новия си албум “Release Me 2” в австралийско токшоу през уикенда, Стрейзънд изглежда порази филма от 2018 г. заради липсата му на оригиналност.

„Отначало, когато чух, че ще бъде направен отново, в главните роли трябваше да бъдат Уил Смит и Бионсе. Помислих си, че това ще е интересно. Наистина да го направим различен, различен вид музика, различни актьори, мислех си, че това е страхотна идея“, каза тя. „И така, бях изненадан, когато видях колко прилича на версията, която направих през 1976 г.“

„Мислех, че идеята е грешна, но, вижте, филмът беше голям успех, така че не мога да споря с това, но не ми пука толкова за успеха, колкото за оригиналността“, добави тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Преди Гага и Купър да се включат, римейкът на историята беше в процес на разработка в продължение на години, като всички от Дженифър Лопес, Том Круз, Алиша Кийс, Леонардо ди Каприо и Риана се стремяха да изиграят двойката във филма. Първоначално Бионсе беше привлечена да участва в проекта, ръководен от Клинт Истууд заедно с Уил Смит за доста време, преди певицата да се откаже поради конфликти в графика през 2012 г.

През 2018 г. Стрейзънд намекна пред “Variety” за предпочитанията си към потенциална версия на историята с Бионсе в главната роля, като същевременно направи комплимент на Брадли Купър за това, че е свършил „прекрасна работа“ с Гага.

Химията между Брадли Купър и Лейди Гага

„Мислех, че когато това ще бъде направено с Бионсе, ще бъде много различно и ще има мултирасов актьорски състав, а музиката ще бъде рап. Но новата версия е по-скоро като филма, който направих“, каза тя тогава.

Носителката на Грами дори посети снимачната площадка на филма с колегата си Крис Кристоферсън. Брадли Купър си спомня как двамата „ни дадоха благословия“, а Лейди Гага добавя, че Стрейзънд е „толкова, толкова мила“.

Но някои отдавна подозират, че Барбра Стрейзънд не е била особено запалена по римейка, когато привидно отхвърля филма на Оскарите през 2019 г., като вместо това избира да представи „BlacKkKlansman“ на сцената на церемонията.

Този ход се стори на феновете особено странен, като се има предвид, че Стрейзънд печели наградата за най-добра оригинална песен за работата си във филма от 1976 г. – същата статуетка, която Гага грабна на церемонията за хита “Shallow”.

Всички тези години по-късно Стрейзънд очевидно все още има слабост към филма си.

 

Още за четене:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти