20 години по-късно все така влюбени: Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин с годишнина от сватбата

Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин
Снимка: Getty

Тази неделя Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин отпразнуваха 20 годишнина от сватбата си.

Любовта между певицата и актьора остава все така силна, ако съдим по думите на Стрейзънд в Instagram. В социалното приложение изпълнителката публикува обща снимка с надпис: „Наистина ли минаха 22 години от първата ни сляпа среща? Женени от 20 години. Честита годишнина, скъпи!“

Посвещението отбелязва две десетилетия от тайната сватба на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин на 1 юли 1998 г. в имотa на изпълнителката в Малибу.

Преди време певицата и актриса сподели пред списание W:

„С мъжа ми се запознахме на сляпа среща, която ни бяха устроили. Срещнахме се на вечеря и очаквах да видя брадясал тип, а той беше с отрязана коса и обръснат. Попитах го: „Кой е прецакал косата ти?“ По-късно ми призна, че това е бил моментът, когато се е влюбил в мен. Моят човек предпочита да чува истината, което е необичайно.“

Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин
Снимка: Getty

Няколко месеца по-късно Стрейзънд осъзнава, че чувствата са взаимни и двамата се женят – за нея това е втори брак, а за него – трети.

От предишния си съюз с Елиът Гулд тя ражда син – Джейсън Гулд, а Джеймс Бролин вече има три деца. Актьорите Джес и Джош Бролин са от първия му брак с Джейн Камерън Аджий, а Моли Елизабет Бролин е плод на любовта с неговата втора съпруга Джан Смитърс.

Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин
Снимка: Getty

За разлика от предишните им връзки, тази между Барбра и Джеймс се оказва наистина успешна. През май в интервю за KTLA тя казва:

„Чувстваме се по-добре отвсякога! Дори от първата ни среща преди 20 години."

Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин
Снимка: Getty

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти