Астроложката на принцеса Даяна: през 2023 Кейт ще е опора за Уилям, а Меган отново в сблъсък със семейството

Изминалата година беше доста натоварена и крайно емоционална за британското кралско семейство, най-вече заради смъртта на Елизабет Втора през септември. В центъра на събитията беше не само новият монарх – Чарлз Трети, заедно със съпругата си, кралицата консорт Камила, но и принц Уилям и Кейт Мидълтън, които поеха нови титли – принц и принцеса на Уелс.

Докато кралските фенове се питат какво ли предстои, довереният астролог на принцеса Даяна - Деби Франк, прави прогноза за 2023 г. пред британското издание HELLO.

Според Франк каквато и да се окаже новата 2023 година, принцеса Кейт ще бъде опора за съпруга си. „Принцесата на Уелс е родена под противоположния знак на Уилям (който е зодия Рак – бел. ред.) – сигурният и стабилен Козирог, който закотвя своя по-емоционално реактивен съпруг“, обяснява Деби Франк.

„Тази година ще видим, че тя се издига по нови начини, харесвайки се на обществеността, която я усеща по-близка, и се ангажира с проблеми, които показват, че е наясно с това, което се случва в света и в живота на хората.“

Според Деби от лятото нататък ще се появят повече възможности принцесата на Уелс да демонстрира силните си страни.

Кейт Мидълтън зашемети в червено на дипломатически прием в Бъкингам

Франк обяснява: „Юни е нейният страхотен месец да се издигне и заблести. Подобно на Уилям, есента е силен период за Кейт, през който да остави своя отпечатък. Тя е и заета да постига ясен набор от цели. За Кейт 2023 г. дава истинска възможност да установи своята самоличност като принцеса на Уелс.“

Имайки предвид, че съпругата на Уилям „е свикнала семейство Съсекс да съобщават важни новини на или около нейния рожден ден“ на 9 януари, според Франк принцесата „ще запази спокойствие и ще продължи напред“.

След като в началото на 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл обявиха оттеглянето си от ролите на висши членове, на 10 януари тази година излиза автобиографията на принц Хари, а на 8 януари ще бъдат излъчени две негови телевизионни интервюта.

Какво да очакваме от автобиографията на принц Хари „Резервен“

Колкото до Меган, астроложката твърди пред HELLO, че херцогинята на Съсекс ще влезе в „нова лига“ на влиятелни личности преди борбеният ѝ дух да се прояви по време на коронацията.

2023 г. обещава да бъде по-удовлетворяваща за съпругата на Хари, която е „нетърпелива да продължи напред“ според прогнозата на Франк.

Коронацията на Чарлз Трети се очаква да бъде голям момент за кралското семейство и макар присъствието на семейство Съсекс все още да не е сигурно, Деби е убедена, че „борбеният дух“ на Меган ще бъде ясен в този момент на промяна.

Според астроложката на принцеса Даяна до края на годината херцогинята може отново да се сблъска с кралското семейство.

„Лъвицата Меган е нетърпелива да продължи напред с живота си и има желание да разшири обхвата си в света“, заявява Деби Франк пред HELLO и обяснява: „Месец март поставя летящият нависоко Юпитер в точката на нейната амбиция, тласкайки я в нова лига на влиятелни хора.“

„Тъй като Лъвовете са родени да блестят и излъчват специална увереност, тя ще открие, че 2023 е много удовлетворяваща година. Нейният борбен дух е очевиден за всички около Коронацията през май и през летните месеци, когато настъпва напористият Марс“, казва още Франк за Меган и знаковото събитие, очаквано напролет.

Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети

От прогнозата на Деби Франк изглежда, че личният живот на херцогинята ще остане динамичен. Астроложката твърди: „Тя също така е готова да разшири своето имущество и да закупи още един престижен дом. Новолунието и затъмнението на 14 октомври може да я поведе към сблъсък със семейни членове.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти