Принц Хари с ново интервю: „Искам да си върна баща ми и брат ми“

Мемоарите на принц Хари излизат през януари, но преди това ще видим ново откровено интервю с херцога на Съсекс, този път по телевизия ITV.

В рекламен откъс чуваме той да коментира отношенията със своя баща – крал Чарлз Трети, и брат си, принц Уилям.

„Бих искал да си върна бащата. Бих искал да си върна брата“, казва Хари пред водещия Том Брадби от ITV. По думите на принца изглежда, че чувствата му не са споделени. За Чарлз и Уилям той отбелязва: „Не са показали абсолютно никакво желание за помиряване.“

Вместо това, твърди Хари, те предпочитат да продължат наратива, че той и съпругата му Меган Маркъл са виновни за дългогодишния разрив. „Смятат, че е по-добре да ни запазят донякъде като злодеи“, твърди той.

За разпространяването на фалшиви истории за херцогинята на Съсекс той коментира: „Изтичането и засаждането. Искам семейство, не институция.“

Интервюто за ITV, заснето в Калифорния, не е единственото, което Хари дава в очакване на предстоящата му автобиография, озаглавена „Резерва“ (“Spare”). Заснет е и разговор с Андерсън Купър в специално издание на предаването “60 Minutes” по CBS. В разпространен откъс от него Купър пита херцога на Съсекс: „Допускате ли, че ще има ден, в който ще се завърнете като член на кралското семейство на пълен работен ден?“, а принц Хари бързо и категорично отговаря: „Не“.

Двете интервюта ще бъдат излъчени в неделя, 8 януари, съответно по ITV1 и ITVX, и CBS, ден преди рождения ден на Кейт Мидълтън. Мемоарите на Хари излизат в Северна Америка и Великобритания на 10 януари, вторник.

Принц Хари през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти